Zvanični kurs Evra za dan 27.09.21. :: 117.5738 rsd
Tekst objavljen: 20.11.2015 14:10        


U poslovnicama "Air Serbia" u Beogradu i Nišu sutra će, po promotivnim cenama, moći da se nabave povratne karte između Beograda i Bukurešta, Diseldorfa ili Sarajeva , a u okviru akcije "Super subota". Srpska nacionalna aviokompanija saopštila je da će cena karata za Bukurešt i Sarajevo biti od 109 evra, a za Diseldorf počev od 139 evra.

Sutra jeftinije karte za Bukurešt, Diseldorf i Sarajevo

Te cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte, a putovanja vikendom podležu doplati od deset evra po pravcu.

Popust za decu neće se primenjivati, a za bebe se plaća 10 odsto od pune cene karte.
Kako je saopšteno, promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju.

Karte se mogu kupiti za putovanja od 23. novembra do 23. marta 2016. godine, osim u periodu: iz Beograda između 29. decembra i 11. januara, za Beograd između 18. i 30. decembra.

Poslovnica "Air Serbia" se u Beogradu nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra 17, a radno vreme subotom je od devet do 17 časova. Poslovnica u Nišu je u Ulici Vožda Karađorđa 19 i subotom je otvorena od devet do 14 sati.

"Air Serbia" je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Srbije 26. oktobra 2013. godine.
Leti do više od 39 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom Istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, kako u putničkom, tako i u teretnom saobraćaju.

Nudi prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike, u saradnji sa kod šer partnerima i sa kompanijom "Etihad Airways", svojim akcionarom sa 49 odsto vlasničkog udela.
Aviokompanija trenutno ima flotu od 14 uskotrupnih i šest turboelisnih aviona.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
popust na avio karte avio karte Etihad Airways Air Serbia

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana