Tekst objavljen: 27.11.2015 13:00        


U poslovnicama "Air Serbia" u Beogradu i Nišu sutra će, po promotivnim cenama, moći da se nabave povratne karte izmeđju Beograda i Kopenhagena ili Ljubljane, a u okviru akcije "Super subota". Srpska nacionalna aviokompanija saopštila je da će cena karata za Kopenhagen biti od 149 evra, a za Ljubljanu od 109 evra.

Sutra jeftinije karte za Kopenhagen i Ljubljanu

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte, a putovanja vikendom podležu doplati od deset evra po pravcu.

Popust za decu neće se primenjivati, za bebe se plaća 10 odsto od pune cene karte, a promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju.

Karte se mogu kupiti za putovanja od 30. novembra do 23. marta 2016. godine, osim u periodu: iz Beograda između 29. decembra i 11. januara 2016, i za Beograd između 18. i 30. decembra.

Poslovnica "Air Serbia" se u Beogradu nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra 17, a radno vreme subotom je od devet do 17 časova. Poslovnica u Nišu je u Ulici Vožda Karađorđa 19 i subotom je otvorena od devet do 14 sati.

"Air Serbia" je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Srbije 26. oktobra 2013. godine.
Leti do više od 39 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, kako u putničkom, tako i u teretnom saobraćaju.

Nudi prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike, u saradnji sa kod šer partnerima i sa kompanijom Etihad Airways, svojim akcionarom sa 49 odsto vlasničkog udela.
Aviokompanija trenutno ima flotu od 14 uskotrupnih i šest turboelisnih aviona.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Air Serbia Etihad Airways avio karte popust na avio karte

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana