Tekst objavljen: 01.03.2022 16:40        


PFF Telekom grupa objavila je da od danas Telenor Srbija posluje pod novim imenom "Jetel" (Yettel), a novi telekomunikacioni brend predstavljen je i u Mađarskoj i Bugarskoj

Telenor je od danas i zvanično Yettel


Na predstavljanju novog brenda istaknuto je da je stvoren na osnovu temeljnog poznavanja tržišta i potreba korisnika, kao i da donosi najnovije tehnološke trendove.

Izvršni direktor za tehnologije, medije i telekomunikacije za region centralne i istočne Evrope PPF Telekom grupe Marek Slačik kazao je, u video obraćanju, da danas počinje novo poglavlje u telekomunikacionom poslovanju PPF Telekom grupe, te da je brend kreiran za više od 10 miliona korisnika u Bugarskoj, Mađarskoj i Srbiji.

On je istakao da je novi brend napravljen tako da pruži najbolje iskustvo korisnicima.

"Odnos ljudi prema tehnologiji se promenio. Povezanost se podrazumeva, a korisnici od nas očekuju savet kako da koriste tu tehnologiju na najbolji mogući način da bi balansirali stvari koje su im važne u životu. Želimo da ponudimo proizvode i usluge koji će im u tome pomoći", rekao je Slačik.

Generalni direktor "Jetela" u Srbiji Majk Mišel najavio je da će za dve nedelje biti predstavljena nova usluga "Jetel Petak", umesto dosadašnjeg servis "Plavi petak", čiji će cilj i dalje biti da korisnicima ponudi balans kada su u putanju kupovina i potrošnja, kroz jednostavno rešenje.

"Korisnici će imati najbolju ponudu i popuste kod više od 50 partnera, podeljenih u 10 kategorija. Naš glavni cilj je da, pre bilo kakve kupovine, provere Jetel aplikaciju ne bi li pronašli ponudu koju će iskoristiti", naveo je Mišel.

Kako je rečeno na predstavljanju novog brenda, korisnicima će biti dostupan i "Jetel ID", jednostavan koncept koji omogućava prijavu na različite digitalne platforme koristeći Jetel broj.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Objašnjeno je da to znači da korisnici ne moraju svaki put da unose svoje podatke kada žele da se registruju, nego da za to daju saglasnost operatoru, uz potpuno poštovanje privatnosti.

Od danas su aktivni zvaničan sajt www.yettel.rs, "Jetel" aplikacija i nalozi na društvenim mrežama, a ceo proces za korisnike biće automatizovan.

Prošle godine je lansiran Hipernet, sa internetom i digitalnom televizijom za celo domaćinstvo, a da po peti put uzastopno mreža je osvojila priznanje "Best in test" u merenju kvaliteta mreže.

Korisnička baza porasla je za 3,4 odsto, dok je u pripejd segmentu takođe došlo do porasta od 3,2 odsto. Istaknuto je da "Jetel", koji je poslavao pod imenom Telenor Srbija, ima skoro tri miliona korisnika u Srbiji.

Kompanija je prisutna na tržištu od 2006. godine i ima više od 130 prodajnih mesta širom zemlje i zapošljava više od 1.550 ljudi. To je prvi je operator koji je pokrenuo 5G testno okruženje u Srbiji.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
PFF grupa Yettel telenor mobilni operateri Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana