Tekst objavljen: 25.03.2015 15:46        


Kompanija Telenor pustila je u rad 4G signal, a korisnici tog operatera mobilne telefonije mogu već danas da osete sve prednosti ove mreže u okviru svojih tarifnih paketa, tako što će besplatno zameniti SIM kartice za 4G kartice (uSIM) u svim Telenorovim prodavnicama.

Telenor pustio u rad 4G signal u Srbiji

Kako je saopšteno iz ove kompanije, 4G mreža Telenora u ovom trenutku pokriva delove Beograda, centar Subotice, Kopaonik i Zlatibor, a u narednom periodu signalom nove generacije pokriće područje Niša i Novog Sada i nastaviti sa pokrivanjem Beograda.

Uvođenje 4G mreže će se odvijati postepeno, prvo u gradskim, a kasnije i u ruralnim oblastima, zavisno od potreba Telenorovih korisnika.

Telenor je podsetio da je prve testove 4G mreže u Srbiji obavio još 2011. godine, a danas su korisnicima omogućili još pouzdaniju internet konekciju, brže preuzimanje i pretraživanje interneta.

Kompanija podseća korisnike sa uređajima koji podržvaju 4G telefoniju da treba da zamene postojeće SIM kartice za 4G kompatibilnu SIM karticu (uSIM kartice) u najbližoj prodavnici Telenora, koje su već dostupne.

Zamena SIM kartica je besplatna i nužan korak da bi korisnici, osim što je potrebno da budu u oblasti pokrivanja 4G signalom, mogli da koriste 4G.

U svojoj ponudi Telenor ima uređaje koji podržavaju 4G mrežu, a ako korisnici već imaju takve uređaje (telefone, tablete i MiFi) kupljene u Telenoru, ne moraju kupovati nove, već samo zameniti SIM karticu za 4G kompatibilnu SIM karticu (uSIM kartice) u najbližoj prodavnici Telenora.

4G mreža donosi do šest puta brži Internet, brže preuzimanje, pretragu i striming nego 3G i pouzdaniju internet konekciju, tako da će korisnici uštedeti vreme koristeći napredne usluge i imati bolje mobilno internet korisničko iskustvo, navedeno je u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
telenor pustio 4G 4G mreža mobilni internet zamena sim kartice telenor 4G

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana