Tekst objavljen: 29.11.2013 14:29        


Rajfajzen banka ovogodišnji je dobitnik nagrade "Banka godine u Srbiji“, koju dodeljuje britanski finansijski magazin "The Banker". To je peto priznanje za najbolju banku koje je taj poznati magazin dodelio Rajfajzen banci tokom 12 godina njenog poslovanja u Srbiji.

The Banker: Rajfajzen banka najbolja u Srbiji

Prilikom izbora, stručni žiri magazina "The Banker" je kao kriterijume odlučivanja u obzir uzeo profitabilnost, kvalitet kreditnog portfelja, kvalitet usluge, konkurentnost, kao i inovativnost proizvoda.

- Ta nagrada je potvrda ispravnosti strategije Rajfajzen banke i naše odluke da se fokusiramo na kvalitet, razumevanje potreba klijenata i odgovoran pristup proceni rizika. Mi smo banka izbora za više od pola miliona građana, domaćih i stranih investitora i multinacionalnih korporacija u Srbiji, što je najbolji dokaz da smo prihvaćeni kao odgovoran i profesionalan partner u ovom ekonomski izazovnom okruženju - izjavio je predsednik Izvršnog odbora Rajfajzen banke Zoran Petrović.

Pored srpske Rajfajzen banke, razlog za slavlje imao je i Rajfajzen Bank Internešenal (RBI), koji je nagrađen priznanjem “Banka godine u srednjoj i istočnoj Evropi”, kao i još četiri banke članice RBI grupacije. RBI je nagradu "Banka godine“ dobio sedmi put zaredom.

- Ponovljeni uspeh na ovogodišnjoj dodeli nagrada za srednju i istočnu Evropu odraz je kvaliteta usluge koju pružamo našim klijentima, uprkos teškom ekonomskom okruženju. Ujedno, on je i i potvrda naše sposobnosti da se neprestano razvijamo i unapredjujemo - kazao je predsednik Izvršnog odbora RBI Karl Sevelda.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
rajfajzen banka Raiffeisen bank banke bankarsko tržište bankarski sektor Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana