Tekst objavljen: 06.04.2016 16:01        


Turistička ponuda Srbije biće predstavljena, drugu godinu uzastopno, na sajmu turizma "AITF 2016" u glavnom gradu Azerbejdžana, Bakuu, koji se održava od 07. do 09. aprila ove godine, saopštila je danas Turistička organizacija Srbije (TOS). 

Turizam Srbije na sajmu u Azerbejdžanu

TOS će se, po drugi put zaredom, predstaviti na štandu Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore, sa kojom ima dugogodišnju saradnju i ranije zajedničke nastupe na međunarodnim sajmovima.

Ovakav vid sajamskog predstavljanja rezultat je potpisanog sporazuma o zajedničkim nastupima na dalekim tržištima koje su potpisale nacionalne turističke organizacije Srbije i Crne Gore, navodi se u saopštenju.
Na zajedničkom štandu, Srbija će predstaviti celinu turističke ponude zemlje, sa naglaskom na bogatu ponudu u okviru banjskog turizma, kao i ture vezane za kratke odmore u gradovima, uključujući i kulturno-istorijske znamenitosti svih destinacija.

Međunarodni sajam "AITF 2016" ove godine obeležava 15 godina uspešnog poslovanja.

Ovogodišnji sajam okupiće veliki broj izlagača, a očekuje se značajan broj posetilaca, kako profesionalaca iz oblasti turizma, tako i individualnih turista koji traže destinaciju za odmor.

AITF je vodeća turistička berza u kaspijskoj regiji, koja omogućava izlagačima da dobiju pravu sliku regionalnog turističkog tržišta i njegovog potencijala. Berza predstavlja jaku platformu za profesionalce iz oblasti turizma, MICE segmenta, ali isto tako i iz oblasti selektivnog oblika turizma, zdravstvenog i turizma orjentisanog na visokoplatežne turiste. Održava se uoči početka turističke sezone i omogućava pristup informacijama o trenutnim ponudama i poslednjim trendovima iz turizma.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
posetioci međunarodni sajam Srbija turistička organizacija Srbije izlagači

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana