Tekst objavljen: 09.09.2015 12:28        


Letnja sezona na Kopaoniku, tokom koje je prodato oko 25.000 karata, završava se u nedelju, 13. septembra, nakon dva i po meseca rada.

U nedelju poslednji dan letnje sezone na Kopaoniku

Ovogodišnja sezona počela je 26. juna i do sada je u tom centru ostvareno više od 30.000 vožnji, navedeno u saopštenju Skijališta Srbije u kom se dodaje da je najposećeniji vikend ovog leta bio početkom avgusta, kada je zabeleženo više od 4.000 vožnji.

U saopštenju se navodi da je ovogodišnja letnja sezona na Kopaoniku oborila sve rekorde i očekivanja Skijališta Srbije, s obzirom na broj turista i ostvareni promet koji je duplo veći u odnosu na prošlogodišnje leto.

Brojni turisti koji su posetili Kopaonik imali su prilike da uživaju u mnogobrojnim zabavnim i adrenalinskim sadržajima, navodi se u saopštenju u kom se dodaje da je veliki broj turista dokaz da su posetioci srpskih planina zadovoljni ponudom koja obuhvata najrazličitije sardžaje, od porodičnih do adrenalinskih.

"Broj posetioca koji se odluče za leto na planini povećava se iz sezone u sezonu, što je odličan pokazatelj da se svest kod turista polako menja i da se gosti iz zemlje i inostranstva sve više odlučuju na drugačiji vid odmora", piše u saopštenju.

Odličnoj posećenosti doprineli su "Top Summer" vikendi, u okviru kojih su svi zainteresovani mogli da ostvare popuste na sadržaje Skijališta Srbije.

Akcija "Moja Srbija" i podrška Vlade Srbije u afirmaciji domaćeg turizma dodatno je stimulisala građane da se odluče da deo odmora provedu u svojoj zemlji, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, zabavni sadržaji na Kopaoniku radiće još samo u nedelju, 13.septembra, kada se završava letnja i počinju pripreme za zimsku sezonu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
moja srbija sezona na kopaoniku kopaonik

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana