EUR 117,59 USD 106,79 CHF 110,18

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 29.05.20. :: 117.5878 rsd

Tekst objavljen: 07.08.2019 15:55        


U petak se zatvara deonica autoputa Ljig-Preljina da bi se izvršilo spajanje s novoizgrađenom deonicom do Obrenovca, za B92 je potvrđeno u "Putevima Srbije"

U špicu sezone zatvara se deonica puta Ljig - Preljina

Pošto se ova deonica zatvara u trenutku kada je i smena turista u Crnoj Gori i Sabor trubača u Guči, nadležni upozoravaju vozače da zbog ogromne frekvencije vozila na Ibarskoj magistrali svi koji kreću u ovom pravcu mogu očekivati duže putovanje.

"Obaveštavam da će se u periodu od 8.avgusta od 7 časova, do 18. avgusta na delu državnog puta IA reda broj 2 i IB reda broj 22, ukrštanje državnog puta IB reda broj 22 sa državnim putem IA reda broj 2 u mestu Dići, deonica Dići - početak izgrađenog auto-puta do Preljine – kraj izgrađenog dela autoputa, saobraćaj odvijati po izmenjenom režimu", za B92 navode u "Putevima Srbije".

U pomenutom periodu, obustavlja se saobraćaj na delu državnog puta IA reda broj 2, na deonici: ukrštanje sa državnim putem IB reda broj 22 u mestu Dići, do dela državnog puta IA reda broj 2 u mestu Preljina (kraj izgrađene deonice autoputa).

Celokupan saobraćaj biće preusmeren na državni put IB reda broj 22 (Ibarska magistrala).

"Na pomenutim deonicama biće postavljena adekvatna saobraćajna signalizacija. Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i ograničenja brzine, kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu", navode u "Putevima Srbije".

Podsećamo, najavljeno je da će 18. avgusta biti otvoren kompletan autoput od Obrenovca do Čačka.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
put ljig prelijna zatvaranje puta letnja sezona Crna Gora Guča radovi na putu

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana