Tekst objavljen: 22.05.2014 14:45        


Povodom obilnih poplava koje su zahvatile Srbiju, UNIQA osiguranje je stavila na maksimalno raspolaganje liniju Kontakt centra: 011/20 24 100, koja je građanima dostupna 24h, putem koje je moguće prijaviti nastale štete od poplave i dobiti sve neophodne informacije o preduzimanju mera za smanjenje obima nastale štete.

Uniqa linija za prijavu šteta od poplave radi 24 sata

UNIQA potvrđuje da će svim svojim osiguranicima, koji u polisama imaju osiguranje od poplava, šteta biti isplaćena u najkraćem roku i u skladu sa ugovorenim obavezama.

Za sve kojima je naneta šteta manjeg obima, dovoljno je da nakon prijave štete pošalju fotografiju na osnovu koje će naknada biti isplaćena u ekspresnom roku, dok za štete većih razmera, procenitelji UNIQA osiguranja izlaze na teren u najkraćem mogućem roku.

UNIQA osiguranje, kao i mnogo puta do sada kada je pomoć i podrška najpotrebnija, stavljajući interese klijenta, zaštitu njihovih života i imovine na prvo mesto, garantuje najviši kvalitet usluge, apsolutno poštovanje ugovorenih obaveza i najveću sigurnost i efikasnost u isplati štete.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
poplave imovinsko osiguranje osiguranje imovine unika uniqa

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana