Tekst objavljen: 13.05.2016 15:52        


Mnogo okolnosti doprinosi tome da je Kopaonik već godinama u samom vrhu pri izboru destinacija za organizaciju poslovnih skupova. Ono što posebno izdvaja MK Mountain Resort je kompaktnost i dostupnost svih potrebnih sadržaja i mogućnost smeštaja učesnika na jednom mestu, uz korišćenje pogodnosti koje nudi okruženje u središtu Nacionalog parka, na 1770 m nadmorske visine.

Upoznajte inovativni pristup u organizaciji skupova

Kongresni centar MK Mountain Resorta prostire se na ukupnoj površini od preko 3000 kvadratnih metara, raspoređenih u dva hotela – Grand Hotel & Spa**** i Hotel Angella****. U sklopu kongresnog centra na raspolaganju je osam kongresnih i konferencijskih sala, jedna multifunkcionalan sala kapaciteta do 1300 učesnika i vip salon u atraktivnoj kuli Konaka.

Novo lice kongresnog turizma na Kopaoniku svakako će dati novi kongresni centar u hotelu Grand, koji trenutno slovi za jedan od najboljih i najmodernijih u Srbiji. Novootvoreni blok hotela Grand, pored 70 luksuznih soba i apartmana, krasi i kongresni centar kapaciteta i do 600 učesnika, koji pruža mogućnost prilagođavanja prostora različitim zahtevima i postavkama, a ujedno je i jedini kongresnu prostor na Kopaoniku koji ima pristup i mogućnost postavke automobila u zatvorenom prostoru.

Za kratko vreme od otvaranjaa, novi kongresni centar hotela Grand, ugostio je veliki broj značajnih skupova, među kojima je Biznis Forum, najveći skup u celom regionu koji okuplja predstavnike vlade, domaće i strane privrednike, diplomate i uvažene akademike.

U Kongresni centar MK Mountain Resorta se nalaze:
- 9 kongresnih i konferencijskiah sala od 50 do 1200 učesnika
- Više od 3000 m2 kongresnog prostora
- Novootvoreni kongresni centar u hotelu Grand -Svi sadržaji na jednom mestu
-Smeštajni kapacitet preko 1200 ležajeva
- Mogućnost organizovanja svih vrsta skupova
- Najsavrmenija tehnička oprema  
- Mogućnost postavke automobile u zatvorenom prostoru
- Besplatan parking
- WiFi besplatan i dostupan u celom hotelu 
Sve sale MK Mountain Resorta raspolažu sa odličnim uslovima za održavanje najrazličitijih skupova i opremljene su sa kompletnom audio video opremom. Spa & wellness centar, otvoreni i zatvoreni bazen, barovi i restorani, kuglana sa 8 traka, fitness centar, sportski tereni na otvorenom, kao i multifunkcionalna sportska sala, samo su deo usluga koje MK Mountain resort pruža svojim gostima.

Kongresni centar MK Mountain Resorta prostire se na ukupnojn površini od preko 3000 kvadratnih metara, raspoređenih u dva hotela – Grand Hotel & Spa**** i Hotel Angella.

U sklopu kongresnog centra na raspolaganju je osam kongresnih i konferencijskih sala, jedna multifunkcionalan sala kapaciteta do 1300 učesnika i vip salon u atraktivnoj kuli Konaka.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
MK Mountain konferencije MK grupa

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana