Tekst objavljen: 31.10.2018 15:51        


Kada ste poslednji put imali vremena da se zapitate šta je vama zaista važno? Koliko pažnje posvećujete onome što vam je važno?

Važan je krov nad glavom

Jedno od najvažnijih pitanja u životu jeste kupovina stana, a izazov obezbeđivanja krova nad glavom je još veći, ako se kupovina realizuje preko stambenog kredita. Kupovina stana brižljivo se planira, dok kredit predstavlja dugoročnu finansijsku obavezu koju nije lako ispuniti. Zato je neophodno pronaći sva rešenja koja će obezbediti sigurnu otplatu kredita i istovremeno sačuvati finansijsku stabilnost najbližih članova porodice.

Polisa životnog osiguranja je efikasno sredstvo zaštite stambenog kredita i finansijske sigurnost najmilijih. Wiener Städtische osiguranje, jedan od lidera na tržištu životnog osiguranja u Srbiji, nudi „riziko“ životno osiguranje, koje predstavlja garanciju otplate kreditnog duga.

Nepredvidive životne situacije ne bi trebalo da ostave vaše najbliže u dodatnim, finansijskim izazovima. U slučaju smrti korisnika stambenog kredita Wiener Städtische osiguranje preuzima obavezu isplate preostalog stambenog kredita banci. Na ovaj način, porodica će biti ne samo oslobođena obaveze da otplati ostatak kredita, nego i će i dalje neometano raspolagati nekretninom.

Riziko životno osiguranje ne mora da bude samo sredstvo za obezbeđenje kredita. Može da se ugovori i ukoliko vodite stresan život, dinamičan život i svakodnevno ste izloženi brojnim rizicima. Uz polisu životnog osiguranja, obezbeđujete sigurnu finansijku pomoć svojim najmilijima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Best Doctors“ – dopunsko osiguranje za bolju zdravstenu zaštitu 

Dopunsko osiguranje Wiener Stӓdtische Best Doctors je proizvod osiguranja zdravstvene zaštite koja pokriva trošak lečenja težih oboljenja, uključujući putne i smeštajne troškove. Pokriva specifična, teška oboljenja čije skupo i specijalizovano lečenje nedovoljno pokriva većina planova zdravstvenog osiguranja. Ugovara se na isti period kao i ugovor o osiguranju života. Osigurane su sledeće bolesti i medicinski postupci: tretman kancera, koronarna bajpas hirurgija, zamena srčanog zaliska, donacija organa/transplantacija tkiva i neurohirurgija. Dopunsko osiguranje obezbeđuje pokriće troškova milion evra godišnje, a ukupno 2 miliona evra za ukupno vreme trajanja ugovora o osiguranja. 

Osiguranje života je mudra odluka. Donesite je na vreme, za sebe i svoje najbliže.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Wiener Städtische osiguranje, dopunsko osiguranje winer osiguranje polisa životnog osiguranja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana