Tekst objavljen: 14.02.2019 9:20        


Više od 1.000 zainteresovanih prijavilo se na konkurs kompanije Er Srbija u kome se traži kabinsko osoblje. Konkurs, koji je otvoren od sredine decembra, zbog velikog interesovanja biće produžen do 7.marta.

Veliko interesovanje za posao u Er Srbiji

U Er Srbiji kažu da će biti pozvani samo oni kandidati koji su se prijavili online, i prošli uži izbor. Razgovor sa onima koji su prošli prvi krug biće organizovan za vikend (16. i 17. februara) u hotelu Metropol.

Od kandidata se očekuje da budu punoletni, kao i da imaju najmanje diplomu srednje škole. Potrebno je i odlično poznavanje engleskog jezika, a prednost će se davati i onima koji dobro govore još neki strani jezik.



Takođe, kandidati moraju da budu državljani Srbije i da imaju važeći srpski pasoš, zatim da imaju razvijene lične i komunikacione veštine, sposobnost i motivaciju da rade uz zahtevan radni raspored, te odličnu ličnu prezentaciju, stil i imidž, kao i pozitivan stav sa prirodnom sposobnošću da pruže dobru uslugu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Na razgovor za posao u Er Srbiji potrebno je poneti pasoš ili ličnu kartu, dve kopije pasoša u boji, jednu kopiju radne biografije, dve fotografije za pasoš od kojih bi jedna trebalo da bude u punoj rezoluciji, u boji sa belom pozadinom i na kojoj je kandidat u poslovnoj garderobi. Kandidati koji su imali prethodno iskustvo u aviokompanijama, trebalo bi da prilože i propratno pismo sa opisom zaduženja.

Kompanija Er Srbija nudi dinamično radno okruženje sa mogućnošću stalnog usavršavanja i napredovanja, kao i zaradu koja je konkurentna stranim avio kompanijama na istim pozicijama. Kako kažu, velika prednost je i to što se zaposleni u Er Srbiji nakon završetka posla vraćaju svojoj kući i porodici, što nije slučaj kada se radi za inostranu avio kompaniju.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
er srbija posao zapošljavanje kabinsko osoblje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana