Tekst objavljen: 11.09.2015 8:58        


Mala i srednja preduzeća mogu biti rešenje za sve one koji žele da promene posao, ne mogu da pronađu radno mesto ili jednostavno žele dodatnu zaradu. Prema podacima Privredne komore Srbije, mikro preduzeća u Srbiji su najbrojnija i ima ih čak 305.321, dok je broj malih i srednjih privrednih društava 11.841. 

Vojvođanska banka daje podršku preduzetnicima

Ovi podaci govore da je čak 65 odsto svih radno sposobnih zaposleno u sektoru malih i srednjih preduzeća, da ovaj sektor učestvuje sa 34 odsto u BDP-u Srbije i 50 odsto u izvozu. Stručnjaci savetuju da je najbolje upustiti se u posao koji je u vezi sa IT ili prehrambenom industrijom, a početna ulaganja ne moraju biti velika.

U želji da podstakne samostalne preduzetnike da prošire i nadograde svoj biznis Vojvođanska banka je svojim klijentima omogućila brojne pogodnosti.

„Preduzetniku je dovoljno da poseduje dobru ideju, volju i želju za uspehom. Mi sebe vidimo kao finansijsku instituciju koja nastoji da svim ambicioznim ljudima bude vetar u leđa, tako što ćemo im pružiti finansijsku podršku koja im omogućava brži rast i razvoj obima poslovanja, kao i što efikasniji odgovor konkurenciji“, izjavila je Maria Constantinou, direktor funkcije Upravljanje mrežom i stanovništvo Vojvođanske banke.

Svi preduzetnici koji žele da razviju i unaprede svoju proizvodnju i ponudu, sada to mogu uraditi brzo i jednostavno zahvaljujući uslugama Vojvođanske banke. Klijentima Malog biznisa koji su novi korisnici dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu, do 20. novembra tekuće godine, dostupna je nova ponuda kojom je omogućeno dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu po specijalnim uslovima, od 0 odsto kamate za korišćenje minusa u prva tri meseca na iznos do 100.000 dinara.

Dodatnu olakšicu predstavlja i činjenica da se ne naplaćuju troškovi obrade zahteva. Krediti za obrtna sredstva za preduzetnike i mikro preduzeća sa mesečnom otplatom dostupni su uz kamatnu stopu od 9.9 odsto za dinarske i 7.95 odsto za kredite sa valutnom klauzulom, na godišnjem, nivou uz grejs period od tri meseca.

Krediti na bazi kreditne linije omogućeni su sa kamatom od 12 odsto na evro i 14.50 odsto za dinarske kredite.

Kompletnu ponuda sa svim detaljima možete pronaći na sajtu Banke u okviru stranice Mali Biznis ili se informisati u bilo kojoj od 104 filijale Vojvođanske banke širom Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
privatan biznis vojvođanska banka preduzetnici podrška malom biznisu

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana