Tekst objavljen: 18.07.2019 14:00        


Konačno,Srbija je dobila podršku za YouTube Premium, što znači gledanje videa bez reklama, korišćenje YouTubea kao muzičkog servisa (YouTube Music) i još nekoliko vrlo korisnih stvari

YouTube Music stigao u Srbiju, evo šta nam donosi

Mogućnost pretplate na YouTube debitovao je kao YouTube Red 2015. godine, mada je usluga slušanja muzike bila dostupna od 2014 (Music Key). Dostupnost Googleovih multimedijalnih servisa u Srbiji varirala je u prethodnih nekoliko godina, Google Play Music bio je dostupan, ali YouTube Red, a kasnije i Premium ne. To se sada menja i Srbija postaje za nijansu manje tamna tačka na svetskoj internet mapi.

Važnije stvari koje stižu uz pretplatu na YouTube Premium:

- gledanje klipova u pozadini (YouTube aplikacija ne mora biti aktivna da bi video tekao, možete ga slušati preko YouTube aplikacije dok radite nešto drugo na telefonu ili tabletu)

- gledanje klipova bez reklama

- preuzimanje klipova za gledanje/slušanje bez internet veze

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

- picture-in-picture tamo gde je podržano(isključujući iOS)

- YouTube Music, Gaming i Kids

- YouTube Originals(formati koji su dostupni samo na YouTubeu)

YouTube Premium besplatan je mesec dana, a onda košta 749 dinara mesečno. Porodični paket koji omogućava dodavanje do 5 naloga na jednu pretplatu posle probnih mesec dana košta 1149 dinara. Ne zaboravite da vam je i za probu potrebna kartica koju će Google zadužiti sa 100 dinara prilikom aktivacije prodnog perioda.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
youtube music youtube music stigao u srbiju you tube youtube jutjub Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana