Tekst objavljen: 28.01.2021 14:55        


Kompanija Belgrade Airport završila je preuređenje i modernizaciju celokupne centralne zone za boravak putnika pre ukrcavanja na let, čija je vrednost više od dva miliona evra, a radovi su izvedeni u saradnji sa kompanijom Dufry, najvećim zakupcem na Aerodromu Nikola Tesla Beograd, saopšteno je danas

Završena modernizacija "Nikole Tesle"

Nova zona, u koju se ulazi odmah nakon pasoške kontrole, obuhvata prošireni i modernizovani fri šop, zatim tzv. Teslin trg u okviru koga su putnicima na raspolaganju nova zona za odmor, novi restoran i kafe bar, gejming zona, kao i novi prostor za roditelje i decu kod gejtova A5 i A6.

U čitavoj centralnoj zoni putnici mogu pristupiti besplatnom i neograničenom bežičnom internetu za lične i poslovne svrhe, što je standard za sve aerodrome u okviru VINCI Airports grupe, navedeneo je u saopštenju VINCI grupe.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Rekonstrukcija centralne zone trajala je pet meseci, kao deo plana transformacije Aerodroma Nikola Tesla Beograd koju predvodi kompanija VINCI Airports, a radovi su obavljani paralelno sa tekućim velikim radovima na modernizaciji i proširenju kapaciteta aerodroma, koji predstavljaju suštinski deo projekta koncesije, strogo vodeći računa da se ne ometa tok putnika, navedeno je u saopštenju.

Međunarodni savet aerodroma (ACI) nedavno je beogradskom aerodromu Nikola Tesla dodelio Zdravstvenu akreditaciju za aerodrome (Airport Health Accreditation), nakon detaljne procene sprovedenih preventivnih i sanitarnih mera koje se veoma temeljno primenjuju u cilju suzbijanja pandemije kovida 19, podsetila je u saopštenju kompanija VINCI.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
aerodrom nikola tesla Nikola Tesla Aerodrom Beograd modernizacija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana