Tekst objavljen: 25.07.2013 14:30        


Kompanija Delta Holding održala je konferenciju na kojoj su predstavljeni rezultati rada u prvoj polovini 2013. godine, a njoj je prisustvao i vlasnik kompanije Miroslav Mišković, koji je juče pušten iz pritvora.

Delta može i bez Miškovića, prihod 296 mil. evra

Dejan Jeremić, izvršni potpredsednik operativnih poslova Delta holdinga naveo je da je kompanija uspešno poslovala u ovom periodu i da ukupan prihod iznosi 33,15 milijardi dinara, odnosno 296 miliona evra.

To je za deset odsto manje od planiranog i 5,6 odsto manje u odnosu na prošlu godinu, rekao je Jeremić.

Na pitanje kako je Delta funkcionisala dok je Mišković bio u pritvoru, Jeremić je rekao da nije bilo lako i naglasio da je uprava svake sedmice išla u posetu Miškoviću.

Mišković je samo na jedan trenutak uzeo učešće u konferenciji kada je rekao da je kontakte sa svojim saradnicima, za vreme boravka u zatvoru, održavao preko advokata.

Predstavnici kompanije naglasili su da je novac za jemstvo vlasnika Delta Holdinga plasiran isključivo iz operativnog poslovanja firmi koje se nalaze u Srbiji - Delta agrara, Distribicije, Delta sporta, a taj novac je obezbeđen naplatom potraživanja i optimalizacijom zaliha.

Potpredsednik Delta holdinga je istakao da u jemstvu "nema novca sa Kipra ili bilo koje druge destinacije u svetu" i dodao da je "kompliment za tu kompaniji što je jemstvo od 12 miliona evra obezbedila u roku od 72 sata".


 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
delta holding kompanija Miroslav Mišković Delta

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana