Tekst objavljen: 12.08.2013 18:27        


Vlada Srbije finansiraće socijalni program za višak zaposlenih u JAT Ervejzu sa 300 evra po godini radnog staža, a prijavljivanje za dobrovoljni odlazak počelo je u ponedeljak, saopštilo je Ministarstvo finansija.

Ko napusti Jat dobija 300 evra po godini staža

"Zaposleni u JAT-u će moći da se prijave za dobrovoljan odlazak iz preduzeća od 12. avgusta do 6. septembra, a na raspolaganju im je više opcija, izmedju kojih je i otpremnina u iznosu od 300 evra po godini radnog staža. Svaki radnik će se pojedinačno opredeljivati za sebe najpovoljniju opciju", navelo je Ministarstvo finansija.

Na osnovu iskazanog interesovanja zaposlenih u JAT Ervejz za dobrovoljan odlazak iz te kompanije, Ministarstvo finansija i privrede dostavilo je rukovodstvu kompanije uputstvo za sprovodjenje socijalnog programa.

"Usvajanje socijalnog programa je u skladu sa Programom za rešavanje viška zaposlenih u procesu racionalizacije, restrukturiranja i pripreme za privatizaciju, koji je Vlada Srbije usvojila odlukom, i Ugovorom o strateškom partnerstvu koji je sa nacionalnom kompanijom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Etihad ervejzom potpisan 1. avgusta ove godine", navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
jat airways Jat aviokompanije aviosaobraćaj vazdušni saobraćaj itihad etihad

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana