Tekst objavljen: 20.08.2013 12:58        


Prodajom parcele u svom vlasništvu, pored Južne tribine stadiona, Fudbalski klub Crvena zvezda namerava da reši dugogodišnje i višemilionske nagomilane dugove, pišu beogradske "Naše novine".

Zvezda Arapima prodaje zemljište uz južnu tribinu

Ovaj list u izdanju od utorka osvanuo je sa senzacionalnom pričom prema kojoj su Arapi iz kompanije "Global capital advisors management" spremni da ulože ogromna sredstva u izgradnju modernih objekata na parceli od 16 hektara između Bulevara Oslobođenja, pomoćnih terena i samog stadiona.

"Kvadrat poslovnog prostora na toj lokaciji vredi 2.000 evra, međutim Crvena zvezda može da računa samo na 20 odsto od te sume, jer gradnja tek predstoji. Dakle, 400 evra po kvadratu, a na tom zemljištu može da se napravi 160.000 kvadrata. Računica je jasna: Zvezda u startu može da dobije 64 miliona evra. Lokacija je sjajna i ima vanserijsku vrednost", kaže za list jedan od stručnjaka za vrednost nekretnina i placeva u Beogradu.

"Takođe, moram da naglasim da bi kvadrat bio skuplji da kojim slučajem zainteresovani partner hoće da gradi hotele".

"Naše novine" podsećaju da je kompanija iz Emirata početkom avgusta potpisala memorandum o saradnji s najvišim državnim funkcionerima Srbije koji podrazumeva milionska ulaganja u našu zemlju, a upravo u tom periodu vođeni su pregovori o strateškom partnerstvu s Crvenom zvezdom.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
marakana crvena zvezda fudbalski klub arapi ujedinjeni arapski emirati emirati UAE strane investicije strani investitori

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana