Tekst objavljen: 06.11.2020 10:25        


Ukratko - u banku se ide da bi se kupio proizvod, a ne da bi se dobio savet

Da li verovati banci kada vas savetuje?

Ukoliko ste tokom odlaska u filijalu neke banke malo detaljnije gledali oko sebe, sigurno ste mogli negde da vidite natpis „savetnik za stanovništvo“.

Iako bi iz imena ove pozicije moglo da deluje da je reč o nekome s kim biste mogli da se posavetujete o finansijama, reč je zapravo o igri reči koju koriste bankari. „Prodavac kredita“ kao naziv pozicije uliva daleko manje poverenja nego „savetnik za stanovništvo“ i u tome je čitav „štos“.

Da li ste ikada probali da od „savetnika za stanovništvo“ dobijete savet kako da zarađujete više ili kako da optimizujete svoje troškove? Ili možda ono „najbolje“ – u kojoj banci su najpovoljniji krediti? Ukoliko probate sa ovim pitanjima, shvatićete da od savetnika možete dobiti samo odgovor koji odgovara njegovom cilju – da vam proda neki od bankarskih proizvoda.

Zamislite da odete u predstavništvo, primera radi, „Fijata“ i pitate prodavca koji tamo radi da vam kaže koji auto je bolji – „Opel“ ili „Fijat“? Isto ovakvo ograničenje imaju i „savetnici“ u bankama, jer rade za određenu banku.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Zbog svega ovoga najbolje je u banku ići sa spremnom odlukom i jasnim opisom kakav kredit želite da kupite. Tek tada ćete vi kupovati, a neće vam biti prodavano, u smislu da sami znate šta u stvari želite da kupite, a ne da vam neko sugeriše.

Ukoliko znate do detalja kakav kredit vam treba – vaša potraga će biti mnogo lakša. Ukoliko želite da proverite koji je najbolji kredit koji možete da dobijete ili da se posavetujete u vezi željenog kredita, tu je naš Kamatica savetnik, koji je potpuno besplatan.

Kliknite na neki od dva linka u tekstu ili popunite kratku formu ispod, a naši savetnici su tu da vas saslušaju i daju savet koji nikada nećete čuti od bilo kog bankara.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
krediti kamatica savetnik keš kredit stambeni kredit uzimanje kredita banke

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana