Zvanični kurs Evra za dan 03.08.21. :: 117.5649 rsd
Tekst objavljen: 05.08.2020 10:45        


Pandemija korona virusa jenjava, makar tako kažu nadležni. Za svaki slučaj, mi svima kojima treba kredit nudimo da pronađu najbolju opciju za sebe i to bez odlaska u banku

Evo kako da dobijete kredit bez odlaska u banku

Da li će potražnja za kreditima, kao posledica korona - krize, pasti ili će građani i dalje posećivati sajtove banaka u potrazi za dodatnim kešom - ostaje da se vidi u mesecima pred nama.

Kakva god da bude situacija, Kamatica je sigurna luka: naš Kamatica savetnik, koji smo pokrenuli kao naš novi projekat je tu da Vam pomogne da nađete najbolji keš ili refinansirajući kredit koji postoji na srpskom tržištu.

Koje su prednosti našeg savetnika u odnosu na banke?

Prva prednost je očigledna: ne morate da idete od sajta do sajta banke ili da okrećete brojeve telefona, već štedite vreme tako što pošaljete upit Savetniku, a naši kreditni savetnici, sa višegodišnjim iskustvom u bankarskom sektoru, pronađu najbolju ponudu za vas.

Druga prednost je to što naš sistem napravljen tako da traži najbolju ponudu za vas i da mu je vaš interes na prvom mestu. Tu se razlikuje od banaka, kojima je, logično, na prvom mestu njihov interes. Pored toga što pronalazimo kredit za vas, mi vas upoznajemo i sa potencijalnim rizicima, a to su bitne stvari koje najčešće nećete čuti od bankara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Naši pouzdani savetnici koji upravljaju softverom Kamatica savetnika su zaista iskusni u ovom poslu i daće sve od sebe da pronađu i ponude sa povoljnijom kamatnom stopom, koje možda nećete uočiti kada budete gledali uslove od banke do banke.

I na kraju, ali ne i najmanje važno: Kamatica savetnik je potpuno besplatna usluga. Za pronalaženje kredita koji odgovara vašim potrebama, nećete platiti baš ništa.

Dakle, ukoliko vam treba keš ili kredit za refinansiranje, to najlakše možete dobiti tako što ćete kliknuti na ovaj link. U tri koraka ćete dobiti najbolju ponudu koja postoji u Srbiji za keš ili refinansirajuće kredite.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
dobri krediti uslovi za dobijanje kredita krediti kamatica savetnik saveti za kredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana