Tekst objavljen: 14.12.2021 14:10        


Nova usluga na aerodromu - taksi vaučeri odnedavno su dostupni građanima koji ne žele da budu prevareni, jer je njima određena cena prevoza do gotovo svih tačaka u gradu

Gde na BG aerodromu može da se dobije taksi vaučer i koliko košta vožnja sa njim


U zavisnosti od toga u koji deo ste se grada uputili, odnosno u koju zonu Beograda od šest postojećih, od aerodroma do vaše destinacije vožnja može da košta od 1.400 do 6.000 dinara, javlja reporter N1.

Taksista Saša Knežević objasnio je da vaučere putnici uzimaju na izlasku carinske odnosno pasoške zone, gde se nalazi pult gde mogu da dobiju detaljnu informaciju i potvrdu o ceni do svoje destinacije. Kada uzmu potvrdu upute se ka parkingu i tu nalaze taksi vozilo, naveo je. Na pultu, dodaje, navedu adresu na koju idu i „dobiju adekvatnu potvrdu sa kojom se ulazi u taksi vozilo“.

Knežević kaže da su u prethodnom periodu imali dosta dobra iskustva sa tim. Na ovaj način je regulisano da ljudi koji dolaze u grad mogu da znaju po kojoj ceni će se voziti, da ne bude nekih prevara i malverzacija, kaže taksista, koji tvrdi da je bio mali broj takvih incidenata.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Moguće je, naravno, da nezavisno od toga građani pozovu taksi, po svom nahođenju, samo što tada, kako kaže sagovornik N1, taksi vozilo izlazi na gornji nivo, odnosno nije na parkingu.

Taksista moli ljude za strpljenje, jer se mnogi žale da čekaju dugo na vozilo (uopšte, ne na aerodromu), navodeći da su velike gužve u saobraćaju.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Beograd aerodrom nikola tesla taxi vožnja od aerodroma vaučer za taksi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana