Tekst objavljen: 10.06.2021 15:35        


Letnji aranžmani za zemlje okruženja uveliko se rasprodaju, a mi smo proverili koliko bi jednu porodicu s dvoje dece koštalo letovanje 2021. u Crnoj Gori

Koliko košta letovanje za četvoročlanu porodicu u Crnoj Gori? Budva



Crna Gora ove godine dočekuje turiste raširenih ruku, a za ulazak u ovu zemlju ne trebaju vam nikakvi testovi i nema karantina za putnike. Ako se odlučite na sopstveni prevoz i smeštaj u hotelu u najpopularnijim crnogorskim letovalištima, to će vas okvirno izaći u proseku 800 evra.

Ukoliko biste radije na more u Crnu Goru išli avionom, povratna karta Beograd-Tivat je oko 100 evra po osobi. Dakle, na smeštaj od oko 700 evra treba dodati još 400, što je oko1.100 evra.

Herceg Novi

Preko agencije Kontiki polupansion u Herceg Novom u hotelu sa četiri zvezdice u junu košta 46 evra po osobi. I prvo i drugo dete do četiri godine mogu da u hotelu borave besplatno, a za dete do 12 godina cena je 23 evra. Dakle, za boravak dvoje roditelja i dvoje dece do 12 godina cena za 10 dana je 920 evra. Na to treba dodati i prevoz od Beograda do Herceg Novog. Ako idete kolima, recimo, preko Bosne, što je i najbrže i najlakše, za to će vam okvirno trebati oko osam i po, devet sati i oko 50-60 evra za gorivo. I onda letovanje u Herceg Novom za četvoročlanu porodicu, bez dodatnih troškova, izađe 980 evra.

Petrovac

Preko agencije Olympic Travel polupansion u hotelu s četiri zvezdice u Petrovcu za odrasle u junu košta 48 evra, dok je smeštaj za decu do 10 godina besplatan. Dakle, cena smeštaja za porodicu s dvoje dece za 10 dana bio bi 960 evra. Ako u Petrovac na moru idete kolima, trebaće vam nešto više od devet sati i benzin će vas koštati u proseku 60 evra. Sveukupno smeštaj i put bi vas koštali oko1.000 evra.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Budva

Preko agencije Odeon, polupansion u hotelu s tri zvezdice je 42 evra po osobi. Za prvo i drugo dete do 10 godina smeštaj je besplatan, a za prvo i drugo i dete od 10 do 12 godina smeštaj je 21 evro po danu. Stoga, letovanje u Budvi za četvorčlanu porodicu s decom od, recimo, pet i 12 godina staje 1.050 evra. Put do Budve, koji prosečno traje devet i po sati, kolima s benzinskim motorom koštaće vas oko 60 evra. Sveukupno smeštaj i put biće do1.100 evra.

Čanj

Preko agencije Maestro travel, polupansion u junu u Čanju u hotelu s tri zvezdice po osobi košta oko 3.000 dinara. Deca do četiri godine borave besplatno, dok je smeštaj za dvoje dece koja imaju od četiri do devet godina za jedno besplatan, a drugo plaća 50 odsto pune cene.

Deca od četiri do 12 godina na posebnom ležaju plaćaju 70 odsto cene.

Dakle, ako dvoje roditelja idu sa jednim detetom do četiri i drugim od 15 godina, cena smeštaja će biti do 700 evra.

Put kolima od Beograda do Čanja koštaće do 70 evra, pa sveukupno letovanje staje oko 770 evra.

Bez PCR-a i karantina

Državljani Srbije, kao i stranci koji imaju stalni ili privremeni boravak u Srbiji ili su u periodu od najmanje 15 dana pre ulaska u Crnu Goru neprekidno boravili, mogu da ulaze u Crnu Goru bez posedovanja testa na koronavirus i bez dokaza o vakcinaciji.

Neophodno je poštovanje zdravstvenih mera u skladu sa zdravstvenim upozorenjem.

Detalji u vezi sa ulaskom stranih državljana u Crnu Goru se mogu naći na sajtu Vlade Crne Gore.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
petrovac Čanj Crna Gora aranžmani letovanje 2021 letovanje četvoročlana porodica budva herceg novi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana