Tekst objavljen: 08.11.2021 12:15        


Došlo je doba godine kad se prave planovi za "najluđu noć". Doček Nove godine se bliži, a jedna od najpopularnijih destinacija u Srbiji je prelepi Kopaonik. Kako se kreću cene iznajmljivanja smeštaja na platformi Airbnb?

Koliko košta privatni smeštaj na Kopaoniku tokom Nove godine?


Hoteli i apartmani na Kopaoniku su za Novu Godinu gotovo popunjeni, pa ako baš želite da tamo provedete praznike, Airbnb je odlična alternativa.

Jasno je zašto svi hrle na ovu srpsku planinu – pruža mogućnost za sjajan provod, ali i aktivan odmor.

Kopaonik je popularno skijalište, a takođe mu ne manjka ni kafana ni klubova.

Proverili smo šta možete da nađete na Airbnb platformi za novogodišnji vikend.

Smeštaj se može naći za 40 evra po noćenju, dakle ukupno oko 95 evra, u apartmanu koji je udaljen od magistralnog puta Raška-Rudnica-Kopaonik oko 50 metara.

Kako vlasnik navodi, u okolini ima atraktivnih hotelskih kompleksa od kojih su neki i sa bazenima i spa centrima. Nedaleko se nalazi i stanica za ski bus koji saobraća svakih 15-30 minuta.

Za 50 evra po noćenju, dostupan je apartman na Kopaoniku koji se nalazi u istoj zgradi kao spa centar sa bazenom. Ukupan trošak za ovaj smeštaj biće oko 134 evra po osobi.

Apartman za pet osoba, koji ima predivnu terasu s koje puca pogled na planinu, košta 80 evra po noćenju. Sastoji se od dnevne sobe, kuhinje i dve spavaće sobe. Ukupna cena za osobu je 187 evra.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Za smeštaj koji je jako pažljivo uređen, u pravom „planinskom“ stilu, sa drvenim detaljima, platićete 100 evra po osobi. U sklopu smeštaja postoji i restoran domaće kuhinje. Zbirno će koštati 187 evra.

Ušuškana vikendica, koja je čitava napravljena od drveta, nudi smeštaj za pet osoba. Cena noćenja po osobi je 44 evra – za ceo vikend platićete 103 evra.

Neverovatno, ali pronašli smo i smeštaj za samo 10 evra po noćenju. U pitanju je prostor u okviru porodične kuće, opremljen jednostavno, ali ima sve što je neophodno. Ni pogled nije loš.

Najskuplji smeštaj koji smo videli noćenje naplaćuje 200 evra. Nalazi se u strogom centru Kopaonika, poptuno je nov, a u cenu je uključen doručak. Ukupno, cena za ceo vikend iznosiće 463 evra po osobi.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
privatni smeštaj kopaonik Nova Godina air bnb doček nove godine

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana