Tekst objavljen: 30.05.2024 16:45        


Mnogo je načina, ali je samo jedan najlakši

Ovo je najlakši način da dođete do kredita


Da li ste čuli na izreku "prekom preče - naokolo bliže"?

Ova narodna umotvorina govori o tome da ne treba žuriti ili brzati sa odlukama, kao i da kraći put nije uvek najbolje rešenje.

Što se tiče novca i ličnih finansija, brza rešenja se (često) pokažu kao ne baš dobra, ali ponekad i brzo rešenje može biti dobro. Najviše zbog toga što vam štedi vreme i živce, a pritom donosi i bolje rezultate nego da ste išli onim drugim, sporijim putem.

Uzmimo za primer proces traženja i kupovine kredita od banke. U pitanju može biti keš kredit, kredit za refinansiranje ili stambeni kredit, potpuno je svejedno u ovom slučaju.

Opcija sporijeg puta izgleda ovako:

U internet pretraživač ukucate na primer "najpovoljniji kredit", "najjeftiniji kredit", "najbrže do kredita", "ponuda svih kredita" ili nešto slično.

Onda vam je potrebno vreme da uporedite sve ponude koje vam se učine privlačnim. Čak i da biste pravili poređenje, potrebno je da imate znanje o bankarskim proizvodima, da znate kako se obračunava kamata, da li ima "skrivenih" ili dodatnih troškova kod kupovine tog kredita, koliko ćete ukupno platiti tokom vremena otplate...mnogo je novih pitanja koja se tu pojavljuju, a malo je pravih odgovora.

Ako sami želite da nađete odgovore, onda to zahteva dodatno vreme: treba naći osobu koja se razume u bankarski sektor i kredite, ispitati je oko svih nedoumica....ukratko - sporiji put za kupovinu kredita će vam uzeti baš mnogo vremena.


Da biste izbegli ovo, treba da odaberete prečicu u kupovini kredita od banaka, a to je Kamatica savetnik.

Jer, sa Kamatica savetnikom izbegavate proceduru koju smo malo pre opisali i na jednom mestu dobijate:

  • razgovor i savetovanje sa ljudima koji imaju višegodišnje iskustvo iz bankarskog sektora

  • iskren savet koji je tu da bi išao vama u korist, a ne " na vodenicu" bankarima

  • ponude svih banaka na jednom mestu

  • priliku da u direktnom kontaktu sa našim kreditnim savetnicima razjasnite sve eventualne nedoumice i dobijete ponudu za najpovoljniji kredit koji vi lično možete da podignete
Sve ovo dobijate za samo nekoliko minuta i tako maksimalno skraćujete svoj put do podizanja keš, ref ili stambenog kredita kakav vam treba.

Ako ovo nije brzo i lako - onda ne znamo šta je. A tradicija i pouzdanost koju Kamatica gradi već više od 15 godina su garancija da je ovaj put do kredita najsigurniji za vas.


Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja

Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
svi krediti svi krediti na jednom mestu sve o kreditima sve o kreditima na jednom mestu kreditni savetnik kamatica savetnik krediti sve banke sve banke na jednom mestu sve banke u srbiji najpovoljniji krediti na jednom mestu najbrže do kredita najlakše do kredita potreban mi je kredit keš krediti krediti za refinansiranje stambeni krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana