Tekst objavljen: 31.12.2021 12:55        


Kamatica savetnik, naš besplatni servis koji pomaže građanima da nađu najpovoljniji kredit u ponudi banaka u Srbiji, odmara do 10. januara

Savetnik na odmoru do 10. januara, Kamatica donosi vesti bez prekida tokom praznika


Tokom 2021. godine Kamatica savetnik je pomogao velikom broju naših sugrađana da pronađu najpovoljniji kredit u ponudi banaka u Srbiji. Naši klijenti su bili i više nego zadovoljni, pošto su našli kredit po povoljnim uslovima, a pritom je u pitanju bio kredit koji potpuno odgovara njihovim potrebama.

Sada je naš besplatni servis na mini - odmoru do 10. januara, a od tog ponedeljka će naše kreditne savetnice ponovo obrađivati sve vaše zahteve za kredit. Naravno, biće tu i za svaku vrstu savetovanja ili pitanja iz oblasti finansija.

Vi možete koristiti usluge Kamatica savetnika i tokom praznika, vaši upiti će biti prosleđen u naš sistem, ali će vam se naše kreditne savetnice javiti tek od 10. januara, ukoliko pronađu ponudu kredita za vas. Savetniku možete pristupiti klikom na link iznad ili popunjavanjem kratkog formulara ispod teksta.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Dok Kamatica savetnik odmara, portal Kamatica će bez prekida donositi informacije iz sveta finansija i tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Tim Kamatice i Kamatica savetnika vam želi srećnu 2022. godinu i da u njoj vaše finansije budu stabilne i jače nego ikada pre!

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kamatica savetnik 2022 novogodišnji praznici najpovoljniji kredit keš kredit ref kredit stambeni kredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana