Tekst objavljen: 15.12.2018 10:00        


Kraj godine, koji nam se stidljivo približava miriše na sneg, praznike, vruć čaj sa medom i kolačiće sa cimetom, na toplu kućnu atmosferu, šarene papire za pakovanje i na šoping.

Top šest destinacija za novogodišnji šoping iz snova

Bilo da tražite savršenu haljinu za novogodišnju noć, posebnu igračku za klince iz porodice, mekani šal za jaču polovinu ili samo uživate u šoping groznici koja svakog decembra trese sve oko nas, morate da priznate da u našoj zemlji izbor i nije baš na zavidnom nivou...

Zašto onda ne bi iskoristili brojne prilike za jednodnevne izlete, ako već nemate vremena da šmugnete negde na duže od vikenda, i spojili šarm prednovogodišnjih putovanja sa slatkim zadovoljstvom kada na izlogu vaše omiljene prodavnice ugledate plakat sa natpisom “50%”.

I možda vam sve ovo zvuči apsurdno, kako je ušteda ako putujete, ali ako ugrabite aranžman preko sajta koji nudi popust, verujte nam uštedećete i više nego što vam se čini na prvi pogled. A pogotovo što lep provod, uspomene i fotografije iz evropskih prestonica nikako ne možete da svrstate u trošak.

Naši predlozi glase:

Šoping u Beču

Pored šetnje pešačkom zonom Kerntnerštrase u kojoj su smešteni butici najekskluzivnijih svetskih marki, ono što ne smete da propustite kada je šoping u predstavnici valcera u pitanju jeste Outlet centar Parndorf gde popusti idu i do 70%.

Šoping u Segedinu

Segedin, pored blizine - udaljen je svega 216 km od Beograda, nudi mnogo toga za prave šopingholičare. Veliki asortiman prodavnica iz svih oblasi koje se nalaze u jednom od većih tržnih centara u ovom delu Evrope, pomalo skreće pažnju sa predivne arhitekture ovog grada, npr. Széchenyi tér glavnog trga, jednog od najvećih u centralnoj Evropi, koji je ukrašen skulpturama i retkim drvećem.

Šoping u Budimpešti

“Kraljica Dunava”, osvojiće vas impozantnim mostovima i hranom po kojoj je nadaleko poznata ali i šopingom koji nimalo ne zaostaje nad spomenutim rajem za šopingholičare u Mađarskoj - Segedinom. Glavna meta za šoping je šetačka zona Vaci ulica, u kojoj se osim prodavnica poznatih brendova, nalazi i mnoštvo kafića, restorana, prodavnica i tezgi sa suvenirima.


Šoping u Istanbulu

Za šoping u jedinom gradu koji se prostire na dva kontinenta, dovoljna je jedna reč Kapali-čaršija, turski bazar gde postoji preko 4000 radnji. Koliko je Istanbul savršen za šoping dovoljno govori i podatak da se u ovom gradu održava i jedini šoping festival na svetu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Šoping u Temišvaru

Blizina je posebna prednost kulturnog, obrazovnog i trgovačkog centra Rumunije, koji je udaljen svega 176 km od Beograda. Kako se u njegovoj blizini nalazi poznati Iulius Mall sa preko 205 prodavnica, Temišvar je pravi izbor za jedno kratko šoping putovanje.

Šoping u Bratislavi

Uz gomilu uskih ulica za pešake, koje mnoge podsećaju na lavirint i nekoliko starih kapija grada i ostataka utvrđenja, naićićete na pabove i prodavnice, po kojima je Bratislava poznata i koji će zadovoljiti sve vaše prohteve.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kupovina šoping Srbija Nova Godina 2014.

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana