Tekst objavljen: 15.12.2021 15:30        


Kamatica savetnik je služba portala Kamatica kojoj se građani svakodnevno obraćaju sa velikim brojem pitanja

(VIDEO) Besplatna, a zlata vredna pomoć: Kako Kamatica savetnik pomaže građanima


Ukoliko ne želite da upadnete u dugove, morate znati kako da raspolažete svojim novcem, tj. da imate stabilne finansije. Da biste imali stabilne finansije, potrebno je da imate proverene informacije i dobre savete. Ne kaže uzalud stara izreka da dobar savet zlata vredi.

Tu dolazimo do ključnog pitanja: gde otići za dobar savet i gde pronaći proverene informacije iz oblasti ličnih finansija?

Korisne, tačne i dobre savete u vezi sa ličnim finansijama daje Kamatica savetnik. Sigurno ste već čuli za ovaj servis koji pomaže građanima u Srbiji da nađu najpovoljniji kredit u ponudi svih banaka u našoj zemlji, a tu je i za pitanja u vezi sa ličnim finansijama.

Veliki broj naših sugrađana to već zna, pa svakodnevno pitaju Kamatica savetnik, službu portala Kamatica koja i služi da posavetuje građane o ličnim finansijama i pomogne svima koji žele da nađu najpovoljniji kredit u ponudi banaka u Srbiji.

Ukoliko želite da se detaljno informišete o tome kako funkcioniše Kamatica savetnik, pogledajte video ispod u kome Dušan Uzelac, osnivač portala Kamatica i idejni tvorac Kamatica savetnika, objašnjava čitav proces.


 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Kada su u pitanju finansije, najvažnije je da znate sledeće:

Nema glupih pitanja. Najgluplje je ono pitanje koje nije izgovoreno. Jer, svako neizgovoreno pitanje će vas koštati kasnije, tokom otplate kredita ili tokom neke druge finansijske obaveze koju ste preuzeli.

Kako izgleda Kamatica savetnik?

U pitanju je je call centar u kome rade stručni Kamatica savetnici, sa višegodišnjim iskustvo u radu sa građanima i ličnim finansijama.

Dakle, Kamatica savetnik ne prodaje kredite, ne može da vam kaže da li „možete ili ne možete da dobijete kredit“, već vas savetuje šta da radite sa svojim finansijama.

Kako radi Kamatica savetnik?

Pozovete broj 0700 800 700, jave vam se naše pre svega stručne, ali ništa manje šarmatne koleginice koje rade na poziciji kreditnih savetnika i onda sa njima porazgovare o svojoj finansijskoj situaciji. Detaljno porazgovare sa njima, kažete im „imam pare“ ili „nemam pare“, „imam problem sa otplatom kredita“ ili „nemam problem sa otplatom kredita“, popričate o vašoj trenutnoj finansijskoj situaciji ili novčanom problemu koji vas „boli“. Ili, ako postoji nešto što ne razumete u relaciji sa bankama.

Zbog toga je Kamatica savetnik tu za vas, kao direktna veza sa portalom Kamatica, koji je godinama najposećeniji finansijki portal u našoj zemlji. Dakle, Kamatica savetnik daje konkretne odgovore na konkretna pitanja.

Kamatica savetnik i Kamatica portal su dvojac koji vam pomaže da, najkraće rečeno imate stabilne finansije. Dva igrača koji savršeno dobro funkcionišu zajedno su tu da vam pomognu.

Portal Kamatica donosi, potpuno besplatno, sve važne informacije o ličnim finansijama: tu možete da pogledate ponude banaka, da saznate kako se izračunava kamatna stopa, da li je u pitanju komforni ili proporcionalni metod i još mnogo toga. To je mesto gde možete sami sve da analizirate dok se, na primer, odlučujete da aplicirate za kredit.

Kada odlučite da je vreme za kredit, tu na scenu stupa Kamatica savetnik, jer je to usluga koja vam pomaže da nađete najpovoljniji kredit u ponudama banaka u Srbiji, ali i da se konsultujete ako u tom procesu imate neku nedoumicu.

Ključno je da definišete svoj odnos prema finansijama, jer to niko drugi neće moći da uradi umesto vas. Kamatica i Kamatica savetnik su tu da vam pojasne sve što ne razumete i da pomognu onda kada vam pomoć treba, bilo da želite da aplicirate za kredit ili rešite neku nedoumicu vezanu za finansije.

Pa zašto da ne iskoristite takvu pomoć, koja vas, kao i svaka prava pomoć – ne košta baš ništa.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
krediti keš kredit kredit za refinansiranje najpovoljniji kredit stambeni kredit kamatica savetnik kamatica dušan uzelac

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana