Tekst objavljen: 06.03.2024 16:45        


Razmislite kako ovaj bankarski proizvod možete da iskoristite "do maksimuma"

Za šta sve može da vam posluži kredit za refinansiranje?


Sigurno ste čuli da je neko od vama bliskih ljudi u nekom trenutku rešio da refinansira kredit. Refinansiranje može biti odličan mehanizam za popravljanje stanja u vašem kućnom budžetu, ali može isto tako da vam napravi dodatne probleme.

Da li će se dogoditi "opcija A" ili "opcija B" - zavisi isključivo od vas samih. Konkretno i sažeto rečeno:

Ukoliko imate poteškoće da otplatite aktuelni kredit (bilo da je u pitanju keš kredit ili stambeni kredit), onda je refinansiranje rešenje, ali uz promenu vaših finansijskih navika. To znači, da je potrebno da svoj lični budžet struktirate drugačije, kako biste imali više novca za svakodnevne potrebe.

Ukoliko ne uradite ništa od ovoga, a odlučite se za novi kredit - onda je vrlo verovatno da će vam to prouzrokovati samo novu turu finansijskih problema.

Ukratko rečeno, to bio bio odgovor na pitanje kada i da li treba raditi refinansiranje kredita. A odgovor da li vi lično treba da refinansirate kredit- znate samo vi lično.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Ukoliko razmišljate u tom pravcu ili ste blizu toga da od banke kupite kredit za refinansiranje, onda je dobro da znate za šta sve možete da upotrebite ovu vrstu bankarske pozajmice:

  • rešite svoje obaveze po kreditnim karticama

  • pre vremena otplatite aktuelni kredit

  • izmirite preostale rate lizinga

  • platite obaveze po aktivnim jemstvima, to jest da kao jemac otplatite tu vrstu obaveze

  • regulišete eventualna prekoračenja po tekućim računima

Dakle kredit za refinansiranje vam može pomoći da rešite ovih pet stvari koje vas možda trenutno "žuljaju" u finansijskom smislu.

Ukoliko razmišljate o tome da kod banke podignete za vas lično najpovoljniji kredit za refinansiranje, Kamatica savetnik je pravo rešenje za vas. Isto važi i ako razmišljate  o keš kreditu ili stambenoj pozajmici od banke.

Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja

Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
svi krediti svi krediti na jednom mestu sve o kreditima sve o kreditima na jednom mestu kreditni savetnik kamatica savetnik krediti sve banke sve banke na jednom mestu sve banke u srbiji najpovoljniji krediti najpovoljniji krediti na jednom mestu najbrže do kredita najlakše do kredita potreban mi je kredit refinansiranje keš krediti krediti za refinansiranje stambeni krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana