Tekst objavljen: 22.08.2014 16:34        


UniCredit Leasing Srbija u prvoj polovini 2014. godine ostvario je solidne poslovne rezultate i zadržao vodeću poziciju na tržištu kada je u pitanju finansiranje opreme različitih industrija. 

UniCredit Leasing nastavlja sa snažnim poslovanjem

Istovremeno, ova lizing kompanija je uspela da dodatno unapredi svoje poslovanje i da se pozicionira među prve tri lizing kuće na tržištu za finansiranje vozila nosivosti do 3,5t.

Ukupna vrednost finansirane opreme u prvoj polovini 2014. godine iznosila je 8,79 miliona evra, što predstavlja rast od preko 60% u poređenju sa istim periodom u 2013. godini. Pomenutom rastu, u najvećoj meri je doprinela oblast telekomunikacija budući da je vrednost finansirane opreme kada je u pitanju ova industrija, značajno nadmašila druge. Zahvaljujući ovim rezultatima UniCredit Leasing je uspeo da zadrži vodeću poziciju na domaćem tržištu kada je u pitanju finansiranje opreme i da ostvari tržišno učešće od 37,28%.

Sa druge strane, ukupna finansirana vrednost vozila nosivosti do 3,5t u prvoj polovini ove godine dostigla je 4,68 miliona evra, odnosno duplo veći iznos u poređenju sa istim periodom u 2013. godini. Na taj način je u ovom segmentu tržišno učešće povećano na 12,2%.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
unicredit leasing unikredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana