Tekst objavljen: 20.07.2021 13:35        


Predstavnici Kantona Sarajevo rešili su da zdravstvenim radnicima iz Srbije podele 2.000 besplatnih vaučera za boravak u 14 sarajevskih hotela, prenela je agencija Tanjug.Poklon je znak zahvalnosti za vakcine protiv korona virusa koje je Srbija poklonila tom kantonu u Bosni i Hercegovini

Medicinari iz Srbije imaju besplatni vikend u Sarajevu


Vaučeri, odnosno e-kodovi namenjeni su medicinarima koji su radili na kovid odeljenjima, koji će u glavnom gradu bosne i Hercegovine moći da se besplatno odmore za vikend.

Svaki vaučer, kako se naglašava, vredi 200 konvertivbilnih maraka, odnosno oko 100 evra.

Premijer Kantona Sarajevo Edin Forto i predsednik Povereništva Turističke zajednice Kantona Sarajevo Kenan Magoda, vrednost projekta "Odmori u Sarajevu" biće u protivvrednsoti 20.000 vakcina Astrazeneke koliko je Srbija donirala ovom kantonu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Pored pokonjenih vakcina, Privredna komora Srbije (PKS) pre nekoliko meseci je u saradnji sa Vladom Srbije, obezbedila vakcine za privrednike i njihove zaposlene iz regiona i organizovala samu vakcinaciju.

Tada su se u Beogradu vakcinisali privrednici i njihovih zaposleni. Dolazili su iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Albanije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Sarajevo besplatan vikend vakcinacija medicinski radnici bosna i hercegovina

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana