Tekst objavljen: 23.01.2013 7:46        


Beograd će u naredne dve godine dobiti novu najvišu zgradu koja će sa svojih 146 metara nadmašiti dosadašnjeg lidera u visini - Poslovni centar „Ušće”. Kula će se nalaziti u sklopu luksuznog naselja „West 65” u Novom Beogradu koji će prve stanovnike primiti do aprila ove godine kada će od ukupno 514 stanova biti useljivo 150.

Beograd dobija najvišu zgradu - niče 39 spratova

Na atraktivnoj lokaciji u Ulici Omladinskih brigada, uz naprednu tehnologiju, komforne stanove i pregršt pratećih sadržaja, „West 65” izdvojiće se na urbanističkoj mapi Beograda i po najvišoj kuli u prestonici koja će sa 39 spratova krasiti ovaj atraktivni stambeno-poslovni kompleks.

Budući da je studijom visokih objekata gradnja u Beogradu ograničena na maksimalnih 150 metara, ova kula će još dugo ostati u samom vrhu gradskih nebodera.

- Do aprila će biti završene tri stambene lamele sa 150 stanova, 19 lokala u prizemlju i oko 200 parking mesta raspoređenih u dve podzemne etaže. Zamisao projektanata bila je da u komforno i moderno naselje unesu i duh starog grada, pa će tako pešačke zone unutar kompleksa podsećati na one u Ulici kneza Mihaila - kaže Siniša Važić, zamenik direktora prodaje kompanije „PFB Beograd”, koja je glavni izvođač radova i lokalna članica građevinske kompanije „PSP Farman” koja je investitor ovog projekta vrednog 170 miliona evra.

Kula će se prostirati na 37.058 kvadrata, a u njenom sklopu, kao dve nezavisne organizacione celine, planirani su poslovni prostor i hotelski apartmani sa obezbeđenih 545 parking mesta.

Stanovi će se isticati po dizajnu, kvalitetu izrade, sigurnosti, tehnologiji i ekologiji, a kvadrat će koštati 2.000 evra sa PDV-om. U naselju će biti i vrtić, tržni centar, dečje igralište, trg i 1.300 parking mesta.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Slobodan 29.01.2013 13:23

    Trziste nekretnina je "puklo" i nece se u narednim godinama oporaviti. Interesuje me kome ce prodati stanove od 2000e po kvadratu kada se ne otvaraju visokoplacena radna mesta?

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
neboderi nekretnine nekretnina Beograd west 65 soliteri

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana