Tekst objavljen: 09.10.2014 14:10        


Poštovani korisnici, predstavljamo vam Kamatica Market, onlajn servis koji omogućava korisnicima da lako, brzo, pouzdano i besplatno izaberu najpovoljniju finansijsku ponudu.

Nikad lakše do kredita: Kako koristiti Kamatica Market

Putem Kamatica Marketa moguće je da u samo par klikova, bez nepotrebnog gubljenja vremena u odlasku od banke do banke, svim poslovnim bankama u sistemu pošaljete vaš upit za kredit i da potom uporedite njihove ponude upućene vama i izaberete za vas najbolju.

A evo i kako koristiti ovaj inovativni servis.

Za početak na početnoj stranici izaberite koja vas vrsta pozajmice interesuje



Nakon toga odaberite valutu i iznos kredita koji vam je potreban. U ovom trenutku možete odabrati i koliku biste mesečnu ratu bili spremni da plaćate, kao i na koliko meseci biste želeli da podignete kredit. Naravno, sve ove parametre moći ćete i naknadno da podešavate u zavisnosti od dobijenih rezultata pretrage.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Kliknite na zeleno dugme da otpočnete pretragu prema zadatim podacima.

Na ovoj stranici možete videti rezultate pretrage. Prikazani su svi kreditni proizvodi koji zadovoljavaju kriterijume koje ste zadali i sortirani su prema ukupnom iznosu koji bi banci trebalo da vratite ukoliko se odlučite za neki od njih.



Za svaki pojedinačni kredit prikazan je iznos inicijalnog troška za njegovo uzimanje, perioda otplate i visine mesečne rate, kao i ukupnog iznosa koji koji ćete platiti tokom otplate kredita.

Ukoliko želite da se dodatno informišete o konkretnom proizvodu, klikom na link "Detalji kredita" to možete i učiniti. Kao što vidite, moguće je istovremeno pregledati detalje različitih kreditnih proizvoda sa liste.



Naravno, ukoliko želite, u svakom trenutku možete lako i jednostavno izmeniti iznose kredita i mesečne rate, kao i željeni period otplate i odmah će vam biti prikazani odgovarajući rezultati.



Kada ste se odlučili za ponudu koja vam najviše odgovara, klikom na plavo dugme "Pošalji upit za kredit" možete aplicirati kod poslovnih banaka za kredit koji odgovara vašim željama.

Proces apliciranja odvija se unošenjem neophodnih podataka koji će omogućiti da vam banke pošalju najpovoljniju ponudu.



Nakon što unesete sve neophodne podatke kliknite na dugme "Pošalji". Bićete obavešteni da je vaš upit uspešno prosleđen bankama.



Preostalo je da proverite email adresu koju ste naveli tokom unošenja podataka. Na tu adresu vam je poslat verifikacioni link na koji je neophodno da kliknete kako biste mogli da pregledate pristigle ponude.



Link će vas odvesti na vaš profil na Kamatica Marketu.



Ovde ćete u svakom trenutku moći da ispratite status vaših kreditnih upita, kao i da proverite i uporedite realne ponude koje su bankari spremili baš za vas.



Nakon što odaberete jednu konkretnu ponudu, klikom na plavo dugme obaveštavate banku u prihvatanju ponude. Nakon toga možete očekivati da vas i najkraćem roku predstavnici banke kontaktiraju kako biste dogovorili dalje korake.



Naravno, i ovde možete vrlo jednostavno izvršiti promene prethodno unetih podataka. Usklađivanje podataka sa realnim stanjem omogućiće vam da dobijete ponudu skrojenu po vašoj meri.



Takođe, u svakom trenutku odavde možete direktno poslati nove kreditne upite.



Ukoliko imate poteškoća sa korišćenjem Kamatica Marketa ili, pak, imate predlog kako da unapredimo funkcionisanje, pišite nam. Sa desne strane ekrana nalazi se kartica „Komentari i sugestije“ putem koje nas možete kontaktirati.



Zato, ukoliko već niste, registrujte se kako biste koristili sve prednosti koje pruža Kamatica Market.

Kamatica

7 komentara

  1. User image
    Gliph 08.01.2014 12:39

    Sjajna stvar. Ja sam svoje već obavio, sad čekam da me zovu iz banke, pa da konačno odvezem auto kući :)

  2. User image
    Novak 23.01.2014 17:45

    Da li je KAMATICA MARKET komercijalni ili besplatni servis ?

  3. User image
    @Novak 23.01.2014 18:57

    Poštovani Novače,

    Kamatica Market je u potpunosti besplatan servis. Štaviše, to je servis koji vam omogućava da uštedite i novac i vreme.

    Srdačan pozdrav,

    Kamatica tim

  4. User image
    Marina 10.10.2014 21:51

    Sjajna ideja za osnivanje ovakvog sajta, odlican tim.
    Sve pohvale

  5. User image
    RUŽA 12.07.2015 19:47

    Poštovani da li građani državei Hrvatske mogu podnijeti zahtjev za kredit na kamaticu? hvala na odgovoru

  6. User image
    azis 01.08.2017 15:17

    da li neka banka odobrava kredit ako ste bili utuzeni. dug sam otplatio i sudske troskove ali u kredinom birou sam ocrnjen hvala

  7. User image
    Ivana genzic 13.03.2019 17:57

    Privatan trebam pozajmicu do deset tisuća kn

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
onlajn kamatica kamatica market krediti klijent banke klijenti banke online internet

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana