Tekst objavljen: 10.07.2024 16:00        


Ove promene potvrđuju pojedinci iz industrije delova i dileri

BMW navodno planira velike promene: Nova Serija 6 stiže 2026. godine, ukida se model XM?


BMW priprema značajne promene u svojoj liniji automobila, uključujući uvođenje novih modela i elektrifikaciju postojećih opcija. Prema izveštaju Autonews-a, BMW planira povratak Serije 6 2026. godine u obliku kupea i kabrioleta, dok će istovremeno ukinuti Seriju 8, a možda i Seriju 4.

Ove promene potvrđuju pojedinci iz industrije delova i dileri.Jedan od dilera je navodno potvrdio razvoj nove Serije 6, navodeći da "mainstream automobili jesu popularni, ali treba da imamo i nišne automobile... BMW pokušava da se uskladi sa onim što kupci traže."

Nova Serija 6 će se bazirati na BMW-ovoj Cluster arhitekturi koja podržava benzinske motore, hibride i električna vozila (EV).Potpredsednik AutoForecast Solutions-a, Sem Fiorani, veruje da BMW želi da doda više električnih vozila, a ne još jedno vozilo sa unutrašnjim sagorevanjem.


"Kupei i kabrioleti su modeli manjeg obima proizvodnje, ali njihov karakter orijentisan na performanse dobija na značaju sa elektrifikacijom",rekao je Fiorani."Preostali modeli u liniji će biti u velikoj meri hibridni kako bi se smanjile emisije i održale tradicionalne BMW performanse."

Što se tiče modela XM, BMW planira da ukine ovaj model, a potpuno električna verzija ovog crossovera neće biti proizvedena.Ovo vozilo je trebalo da krene u proizvodnju 2028. godine, ali analitičari lanca snabdevanja kažu da BMW nema planove za naslednika XM-a nakon što se njegova proizvodnja završi. Ipak, promene u industriji mogu dovesti do prilagođavanja ovih planova.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
promene u automobilskoj industriji BMW automobilska industrija prestanak proizvodnje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana
gates of olympus game starlight princess putaran mahjong ways pragmatic play inovatif lucky neko si kucing keberuntungan situs server kamboja akun vvip muraibet sweet bonanza candyland game deposit qris keberagaman tema game online rahasia sukses zeus apk gacor zeus racikan pola olympus game scatter kamboja pola racikan admin pusat akun pro platinum game mega maxwin situs akun gacor link maxwin game online game ewallet resmi game rtp super tinggi game hoki terbaru game mahjong ways game online gacor strategi mahjong ways trik sweet bonanza