Tekst objavljen: 11.06.2022 12:00        


Do pre dve godine na tržištu nekretnina u Srbiji najviše su se tražili stanovi od 50.000 evra. U međuvremenu tržište je ušlo u trend rasta, i dok se pre pandemije za taj novac mogla naći široka ponuda nekretnina, danas je ta ponuda manja

Kakvi stanovi širom Srbije mogu da se kupe za 50 hiljada evra?


Nekada ste za taj novac mogli da kupite od manjih stanova i garsonjera na najatraktivnijim lokacijama u velikim gradovima širom Srbije, do većih stanova (u pojedinim slučajevima površine i od 100 kvadrata), sada je taj izbor nešto uži.

Kada su u pitanju neke od najatraktivnijih lokacija u gradu,za ovaj iznos danas može da se pazari nameštena garsonjera površine 28 kvadrata na Vračaru u Beogradu u starogradnji, ali takođe na drugim lokacijama može se kupiti nekretnina značajno veće kvadrature. Što se tiče novogradnje, za ovu svotu novca se uglavnom nude jednosobni ili veći stanovi van centra grada.

Beograd

Kada pogledmao ponudu stanova u Beogradu, za 50.000 evra može se naći stan površine do 30 kvadrata na nekoj od centralnih gradskih opština kao što su Savski venac, Dorćol ili Vračar.
Tako smo mi pronašli jednu, kompletno opremljenu, garsonjeru kod Kalenić pijace na Vračaru površine 28 kvadrata koja se trenutno prodaje za okruglo 50.000 evra, koja je u odličnom stanju. Važno je napomenuti da za isti novac može da se kupi i veći stan u nekom drugom delu grada. Na primer isto toliko košta i trosoban stan na dva nivoa na Ledinama, površine 68 kvadrata koji je takođe opremljen i nalazi se u zgradi koja je sagrađena 2014. godine.

Novi Sad

U Novom Sadu, za 50.000 evra možete da se kupi na primer, nameštena garsonjera površine 24 kvadrata na Bulevaru oslobođenja.

Takođe, za nešto manje novca (49.900 evra) u naselju Adice, jednosoban stan novogradnje površine 32 kvadrata, koji je kompletno opremljen i namešten. Za istu količinu novca stan na Sajmu, površine 53 kvadrata starogradnje koji je takođe namešten.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Niš

U Nišu za ovu svotu novca prodaju se nešto veće nekretnine za razliku od prethodna dva grada. U naselju Pantelej se tako prodaje dvosoban stan, površine 36 kvadrata, u starogradnji za 50.000 evra. Kao itrosoban dupleks u Durlanu površine 76 kvadrata, bez nameštaja, sa belom tehnikom.Što se novogradnje tiče, u naselju Apelovac se prodaju kompletno prazni stanovi u novogradnji površine 36 kvadrata.

Pančevo

U centru Pančeva stoji oglašen dvosoban stan površine 52 kvadrata u rekonstruisanoj zgradi, i košta okruglo 50.000 evra. U Pančevu se može i naći u ulici Braće Jovanovića, stan površine 52 kvadrata koji je kompletno renoviran i opremljen.Na primer, dok na Strelištu ima u ovom cenovnom rangu na prodaju i stanova u novogradnji uglavnom površine 45 kvadrata.

Kragujevac

U centru Kragujevca po ceni od 50.000 evra prodaje se trosoban stan površine 70 kvadrata, na dva nivoa, kompletno namešten u starogradnji. Takvih stanova postoji na više lokacija u Kragujevcu. Takođe, tu je i stan na prodaju površine 68 kvadrata "kod pivare" u blizini centra, kompletno renoviran i namešten, po istoj ceni. Kad je u pitanju novogradnja, u Kragujevcu se za 50.000 evra prodaju stanovi do 40 kvadrata.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
stanovi do 50 000 evra stanovi kupovina stana cena kvadrata nekretnine Beograd novi sad grad niš pančevo kragujevac

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana