Tekst objavljen: 11.02.2013 10:57        


Sledeći put će paziti šta naručuje preko interneta. Naime, jedan 38-godišnji Splićanin je umesto novog iPhonea 5 dobio komad drveta i samo poklopac pametnog telefona.

I Hrvatima umesto telefona prodaju komad daske

Naime, hrvatska policija je objavila da je taj stanovnik Splita preko oglasa naručio mobilni telefon za 3.120 kuna (410 evra) i platio ga, ali mu je umesto telefona u pošiljci stiglo drvo.

Policija je objavila i da sprovodi kriminalističko istraživanje kako bi otkrila prevaranta.

– Upozoravamo građane da prilikom primanja pošiljke zatraže od dostavljača da prisustvuje otvaranju pošiljke, a sve u cilju utvrđivanja stvarnog sadržaja kao i zbog činjenice da u tom slučaju dostavljač o obavljenoj radnji sačini zapisnik, i da sačuvaju omote pošiljki i da postupaju s većim oprezom prilikom naručivanja vrednih stvari putem internet oglasa – upozorili su iz policije.

Podsetimo, nedavno je jedan građanin Beograda naručio preko interneta netbuk računar ali je umesto njega dobio cepanicu.

Istovremeno, dvoje Splićana je umesto očekivanih iPhone telefona dobilo - paketiće od po 250 grama kafe.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
internet prodaja bezbednost na internetu internet trgovina internet kupovina Hrvatska kupovina prava potrošača zaštita potrošača online kupovina online trgovina

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana