Tekst objavljen: 15.08.2013 10:30        


Najveći onlajn servis za slanje novca i plaćanje preko Interneta - Pejpal, zainteresovan je da brzo pusti i opciju za prijem novca za građane Srbije, izjavio je državni sekretar u Ministarstvu trgovine i telekomunikacija Stefan Lazarević.

Pejpal bi nam dao da primamo novac ali država koči

- Pejpal je od aprila pustio "send" opciju našim građanima. Tokom maja, naša delegacija je bila u poseti SAD i nakon toga smo imali razgovore sa predstavnicima Pejpala koji su veoma raspoloženi da našim gradjanima puste i "risiv" opciju, ali za to moraju da razjasne neke nedoumice koje imaju oko našeg regulatornog okvira - rekao je Lazarević.

Ministarstvo trgovine i telekominikacija obavlja konsultacije sa nadležnim institucijama u cilju rešavanja tih nedoumica, kako bi građani Srbije mogli i da dobijaju novac preko ovog onlajn servisa.

- Inače, karakteristika kompanije Pejpal jeste da kada dolazi u neku zemlju prvo pusti 'send' opciju, a onda nakon nekog perioda i 'risiv' opciju - dodao je Lazarević.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Srbija online trgovina online kupovina online prodaja internet kupovina internet prodaja internet trgovina paypal PejPal

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana