Tekst objavljen: 30.06.2014 13:06        


Crédit Agricole banka Srbija je građanima ponudila MasterCard Installment kreditnu karticu sa fiksnom mesečnom ratom u dinarima i kreditnim limitom do 1.000.000 dinara.

Crédit Agricole: Izaberite svoju ratu

Kamatna stopa po ovoj kreditnoj kartici iznosi 1.95% na mesečnom nivou za klijente sa zaradom u CAS i plaća se isključivo na potrošena sredstva. Mesečna naknada za održavanje računa kreditne kartice 150 RSD a obavezno osiguranje 40 RSD, i klijenti nemaju obavezu prenosa zarade u Crédit Agricole banku.

“MasterCard Installment kreditna kartica Crédit Agricole banke je potpuno prilagođena klijentu jer sami biraju visinu svoje mesečne rate koja im ostaje fiksna tokom celog perioda otplate, a u skladu sa njihovim potrebama i kreditnom sposobnošću.Na taj način klijent ne može doći u situaciju da ne kontroliše visinu svojih mesečnih obaveza po kreditnoj kartici. “ - izjavio je Raško Tomašević, Rukovodilac Marketinga i komunikacija Crédit Agricole banke Srbija.

Na primer, ukoliko se klijent odluči za mesečnu ratu od 5.000 RSD njegov kreditni limit će biti 170.800 RSD. Ako napravi transakciju od 12.000 dinara ovom karticom, sledećeg meseca će platiti mesečnu ratu od 5.000 RSD. Ukoliko klijent ne bi pravio više transakcija u narednom periodu, svoj ukupan dug bi izmirio za 3 meseca.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
credit agricole

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana