Tekst objavljen: 29.05.2014 12:50        


Dunav osiguranje doniraće 27 miliona dinara pomoći u robi i novcu kako bi pomoglo ugroženom narodu u poplavljenim područjima Srbije. Odlukom organa upravljanja, na račun Vlade Republike Srbije već je uplaćeno je pet miliona dinara, a u narednim danima predviđeno je i da se donira roba vredna petnaest miliona dinara.

Dunav osiguranje za ugrožene donira 27 miliona dinara

Sindikat „Dunav osiguranja" pokrenuo je akciju koju su podržali organi upravljanja Kompanije - da zaposleni iz ličnih primanja opredele donaciju. To će, procenjuje se, ukupno izneti više od sedam miliona dinara, saopštilo je Dunav osiguranje.

Kompanija je navela da intenzivno preduzima različite mere i sprovodi aktivnosti kako bi pomogla ugroženom narodu u poplavljenim područjima Srbije. Građanima širom zemlje čiji su životi, zdravlje i imovina ugroženi bujicama aktivno pomažu zaposleni u filijalama, poslovnicama, svim organizacionim jedinicama i društvima u sastavu „Dunav osiguranja". Na nivou cele kompanije u toku je akcija u kojoj je već akumulirana znatna suma novca namenjena stanovništvu u krajevima postradalim od vodene stihije.

Izvršni odbor Društva za reosiguranje „Dunav re", koje posluje u sistemu Kompanije, doneo je odluku da odobri novčanu pomoć u iznosu od milion dinara za sanaciju posledica katastrofalnih poplava u pogođenim područjima naše zemlje. Sredstva koja je Društvo odobrilo već su uplaćena na namenski račun Vlade Republike Srbije. Izvršni odbor je zaposlenima u Društvu predložio i da daju saglasnost da se od njihovih zarada za maj 2014. godine izdvoji jedna dnevnica koja bi bila iskorišćena za pomoć stanovništvu postradalom od te velike prirodne nepogode.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
poplave Dunav osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana