Tekst objavljen: 13.03.2014 15:55        


Na ovogodišnjem beogradskom sajmu automobila, koji će se održati od 14. do 23. marta, svi potencijalni kupci imaće odličnu priliku da do novog automobila dođu putem lizinga ili zakupa. Uslovi koje će ponuditi kompanije S-Leasing i S-Rent na predstojećem sajmu biće izuzetno atraktivni.

S-Leasing i S-Rent: Sajamski uslovi za kupce automobila

„Klijentima je vrlo bitno da znaju tačan iznos rate u toku otplate željenog automobila, bez obzira na kretanje EURIBORA na svetskom finansijskom tržištu. Zbog toga je S-Rent odgovarajući na njihove zahteve ponudio mogućnost fiksne rate za sve vreme trajanja Zakupa“, izjavio je Rastislav Drljić, rukovodilac sektora za rad sa stanovništvom i malim i srednjim preduzećima u S-Leasingu i S-Rentu.

Drljić je istakao da je S-Leasing za predstojeći sajam pripremio vrlo povoljne kamatne stope. „Kao jedna od prvih lizing kuća u Srbiji, imali smo prilike da zaključimo preko 10.000 ugovora u lizingu. Naši zadovoljni klijenti predstavljaju pravu potvrdu kvaliteta usluge koju pružamo na tržištu“, zaključio je Drljić.

Sajamski uslovi važiće do kraja aprila.

Finansijski lizing predstavlja dugoročno finansiranje vozila koje klijenti u svojim knjigama vode kao osnovno sredstvo. PDV se plaća na početku i zaduženje se prikazuje u Kreditnom birou. Sa druge strane, operativni lizing predstavlja dugoročni zakup vozila i vodi se u knjigama kompanije S-Rent, a PDV se plaća uz svaku ratu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
s rent S leasing lizing

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana