Tekst objavljen: 01.07.2014 15:59        


Sosijete ženeral banka obogatila je svoju ponudu novim setom proizvoda i usluga za studente. Studentima svih univerziteta, banka će odobravati povoljne dinarske kredite za finansiranje studija. Nosioci kredita su klijenti sa platom, u većini slučajeva su to roditelji.

Sosijete ženeral: Krediti za finansiranje studija

Ti krediti povoljniji su od klasičnih keš i potrošačkih zajmova, jer Sosijete ženeral banka želi da ulaže u edukaciju mladih u Srbiji. Dinarski krediti će biti odobravani sa fiksnom ili varijabilnom kamatnom stopom, u iznosu od 50 000 do 1 500 000 dinara i rokom otplate od 12 do 60 meseci. Kamata za zajmove sa fiksnom stopom iznosi od 18,45 odsto, dok se varijabila kamata obračunava po principu: šestomesečni belibor plus 5,85 odsto. Prenos zarade u Sosijete ženeral banku nije obavezan.

Cilj je da mladima omogućimo lakše sticanje željene univerzitetske diplome, kao i da im stvorimo povoljnije uslove za bezbrižnije studije, rasterećene svakodnevnih trzavica oko finansiranja školovanja. Pored iznosa kredita za finansiranje osnovnih studija koji banka uplaćuje direktno na račun izabranog fakulteta prema profakturi, mladi akademci moći će da dobiju i dodatni keš u iznosu do 25 odsto školarine za propratne troškove kao što je plaćanje ispita, kupovina knjiga i slično. Ti krediti mogu takođe da se koriste i za refinansiranje kredita za finansiranje studija iz prethodne godine, u narednoj godini studija po istom principu uz novu profakturi i novi keš.

U želji da vremenom budemo prepoznati na tržištu kao banka koja je dobra za mlade, osnovan je “Omladinski savetodavni tim“ koji je jedinstven u bankarskom sektoru u Srbiji a ima za cilj da uključi studente u razvoj usluga i proizvoda za mlade kao i da demistifikuje i približi bankarski sektor mladima.

Inovativnom ponudom banka je želela da im u pravo vreme obezbedi podršku za sve finansijske potrebe, ali i da ih edukuje i stavi do znanja da na pravom mestu mogu da dobiju stručni savet i da pronađu usluge koje odgovaraju njihovim potrebama. Cilj nam je i da kroz posebno kreirane proizvode, mlade ljude od početka edukujemo i upoznamo sa upravljanjem ličnim finansijama. U tu svrhu je razvijen niz studentskih proizvoda koji su tu da bi finansijski olakšali roditeljima i studentima ne samo upis na fakultet, već i celo školovanje i rešili svakodnevne finansijske potrebe o kojima studenti još ne razmišljaju kao što je paket račun po meri studenata.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Societe Generale banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana