Tekst objavljen: 23.07.2014 13:59        


Svi vozači - fizička lica koji ugovore novu ili obnove dosadašnju polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti u kompaniji Wiener Stӓdtische osiguranje, dobiće na poklon karticu banaka ili vaučer za robu široke potrošnje. Vrednost poklona je 1.000, 1.250 ili 1.500 dinara, u zavisnosti od cene polise autoosiguranja.

Wiener: Poklon uz polisu osiguranja od autoodgovornosti

Povodom odluke o poskupljenju obaveznog osiguranja od autoodgovornosti od 45%, kompanija Wiener Stӓdtische osiguranje odlučila je da svojim osiguranicima delimično umanji ovaj novi trošak tako što će im „vratiti“ deo uplaćene premije osiguranja od autoodgovornosti kroz poklon – platnu karticu banaka, ili vaučer za kupovinu robe široke potrošnje.

Ova pogodnost važi od 23. jula 2014. godine i odnosi se na fizička lica, a uslov da ostvare pravo na ovaj poklon jeste da dođu u neku od poslovnica kompanije Wiener Stӓdtische osiguranja i da ugovore novu, ili obnove dosadašnju polisu obaveznog autoosiguranja.

Vrednost poklona – platne kartice ili vaučera zavisi od vrednosti polise autoosiguranja, i to:
- za polisu u iznosu do 11.000 dinara, na poklon se dobija vaučer ili bankovna kartica u vrednosti 1.000 dinara
- za polisu u iznosu od 11.000 do 15.000 dinara dobija se bankovna kartica u vrednosti 1.250 dinara
- za polisu u iznosu većem od 15.000 dinara, poklon je vaučer ili bankovna kartica u vrednosti 1.500 dinara.

Vaučeri se mogu realizovatii u svim Maxi, MiniMaxi, Shop&GO i Tempo Express prodavnicama u Srbiji, a iznos sa kartica može se upotrebiti po sopstvenoj želji.

Ova mogućnost odnosi se na fizička lica (ugovarače osiguranja od autoodgovornosti) - vlasnike putničkih i teretnih motornih vozila; izuzimaju se ugovarači osiguranja za osiguranje od autoodgovornosti za autobuse, vučna vozila, motocikle i druga specijala vozila

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
osiguranje od autoodgovornosti Wiener Stadtische wiener osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana