Tekst objavljen: 14.06.2023 15:45        


Prebaci zaradu i uštedi

Mobi Banka ukida naknade za primaoce zarade


Po ugledu na najnovije trendove koje diktiraju vodeće digitalne banke u svetu, Mobi Banka je predstavila tržištu novu 5+ ponudu za primaoce zarade i time postala jedina banka u Srbiji čiji klijenti mogu da koriste gotovo sve bankarske usluge u vezi sa tekućim računom bez naknade.

Ukoliko prenesete minimum 35.000 RSD zarade ili penzije u Mobi Banku i izaberete Progresiv paket imaćete pravo na brojne pogodnosti, od besplatnog održavanja viševalutnog računa, preko mogućnosti podizanja gotovine na bankomatima svih banaka bez naknade, pa sve do neograničenog broja transakcija bez dodatnih troškova.

Na dohvat ruke korisnicima je i onlajn menjačnica sa povoljnijim kursevima za razmenu dinara i evra, a tu je i bolja kamatna stopa ukoliko se odlučite za kreditnu karticu. Ova ponuda nije vremenski ograničena: benefiti su na raspolaganju sve dok primate zaradu ili penziju u Mobi Banci. Izostanak jedne zarade ne znači automatski i gubitak prava na pogodnosti.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Zahvaljujući ovoj ponudi imaćete priliku da uštedite, dok uživate u najboljem doživljaju digitalnog bankarstva uz aplikaciju koja pruža mogućnost potpune kontrole nad sredstvima i transakcijama u svakom trenutku.

Za više informacija o 5+ ponudi, posetite sajt Banke ili naše kreditne savetnike u Yettel prodavnicama na 48 lokacija širom Srbije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
pr sadržaj mobi banka paket računa progresiv paket

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana