Tekst objavljen: 01.11.2016 10:00        


Povodom ovogodišnje Nedelje štednje AIK Banka je za postojeće i potencijalne klijente pripremila specijalnu ponudu.

Specijalna ponuda AIK Banke u susret Nedelji štednje

AIK Banka je među štedišama prepoznata kao kapitalno jaka i stabilna banka, pa samim tim i pouzdana za štednju. Kao zahvalnost za poverenje svojim klijentima, osim povoljne kamate, u ponudi je i niz drugih pogodnosti.

To se pre svega odnosi na potpunu fleksibilnost štednog uloga gde će klijentima biti omogućeno da uz atraktivne kamate svoj novac uvek imaju na raspolaganju. Parametri AIK Banke, koji je pored navedenog čine pravim izborom za štednju, svakako su sigurnost, solventnost, likvidnost, savremenost, pouzdanost, dostupnost i fleksibilnost depozita, ali i različiti tipovi štednje prilagođeni planovima i potrebama građana.

Oročena štednja na 14 meseci sa isplatom kamate unapred prva je novina u ponudi AIK Banke kada je reč o štednji. Benefiti ovog proizvoda su jednostavnost, transparentnost i isplata kamate unapred. Ukoliko klijent oroči 10.000 EUR na period od 14 meseci, kamatna stopa iznosi 1,01% na godišnjem nivou, što znači da neto isplaćena kamata unapred, za oročeni period, iznosi oko 100 EUR. avremenost, pouzdanost, dostupnost i fleksibilnost depozita, ali i različiti tipovi štednje prilagođeni planovima i potrebama građana.

AIK Banka je pripremila i ponudu oročene štednje na 36 meseci, sa atraktivnom kamatnom stopom koja iznosi 1,2% godišnje. Isplata kamate se vrši poo dospeću nakon isteka oročenja. U slučaju da klijent po isteku 30. meseca odluči da prevremeno podigne svoj štedni ulog, AIK Banka izlazi u susret svim klijentima tako što neće biti drastično penalizovani, već će im biti isplaćena kamata u visini od 1% godišnje. ost i fleksibilnost depozita, ali i različiti tipovi štednje prilagođeni planovima i potrebama građana.

Poruka AIK Banke je da se sigurna štednja na kraju uvek najviše isplati.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    predrag jovanovic 22.04.2018 0:23

    kredit 100000 din 48 rata penzioner

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
nedelja štednja aik banka kamate na štednju

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana