Tekst objavljen: 08.08.2013 15:30        


Za dvosobne stanove u kragujevačkom naselju Smallville treba izdvojiti od 833 eura po kvadratu, dok su lokali u ponudi već od 667 eura po kvadratu. Uz svaki stan u naselju Smallville obezbeđeno je gratis garažno mesto, dok je za kupce lokala obezbeđeno parking mesto gratis.

Živite u Smallvillu: Stanovi 833 evra po kvadratu

- Iako smo svesni stanja na tržištu nekrentina ne prestajemo da koncipiramo nove ponude kako bismo omogućili građanima da na što jednostavniji i jevtiniji način dođu do sopstvenog stana. Nelt je poznata i snažna kompanija koja garantuje sigurnost svim potencijalnim kupcima u Smallvillu. Stanovi su odmah useljivi, uknjiženi su a kvalitet gradnje je na mnogo višem nivou od konkurencije - kaže Marko Milanković, PR investitora, kompanije Nelt.

On dodaje da ovaj stambeno-poslovni kompleks svojom infrastrukturom, sjajnim položajem pored tržnog centra Plaza i uslužnim delatnostima u okviru i pored samog kompleksa, stanarima pruža nove mogućnosti, udobnost, jednostavnost i lakoću življenja kakvu imaju najmoderniji stambeni kompleksi u svetu.

- Lepo je kada imate stan pored takvog centra kao što je kragujevačka Plaza. Naši stanari u blizini već imaju neophodne prodajne i uslužne objekte, a sve veći broj vlasnika stanova u Smallvillu stimuliše i druge preduzetnike da pokrenu posao u takvom okruženju i budu sto bliže svojim potrošačima. Ono što svi žele je komfor, praktičnost, efikasnost i sigurnost. Smallville im nudi sve to - naglašava Milanković.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
smallvill kragujevac stanovanje kupovina stana cene stanova cena stanova jeftini stanovi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana