Tekst objavljen: 19.10.2012 12:49        


Na Auto-moto festu, koji se od 19. do 21. oktobra održava u niškoj hali Čair, potencijalni kupci imaće mogućnost da željeno vozilo nabave na lizing i dobiju ga istog dana.

Do novog auta na lizing na sajmu u Nišu za 24 sata

- Svi posetioci koji razmišljaju o kupovini ili samo žele da se raspitaju za uslove, pronaći će nas u hali Čair, na štandu kompanije Auto Čačak, generalnog uvoznika firme ŠKODA AUTO sa kojom ove godine zajednički nastupamo - kaže Dejan Jevtić iz kompanije VB Leasing.

- Zainteresovani za vozila dostupna na lageru koji budu imali potpunu dokumentaciju sa sobom, moći će da automobil odvezu sa sobom istog dana - objašnjava Jevtić.

VB Leasing dao je dva primera kalkulacije za kupovinu novog automobila. Prema prvoj kalkulaciji, automobil bruto vrednosti 10.000 evra može se nabaviti uz prvo plaćanje u iznosu od 2.585 evra (uključuje učešće od 20%, troškove obrade lizinga, troškove registracije u APR-u, troškove Kreditnog biroa i PDV-a na kamatu, kao i iznos prve rate). Mesečna rata u ovom slučaju je 155 evra.

Ako se kupac odluči za automobil u vrednosti 15.000 evra, prva uplata iznosi 3.865, a mesečna rata 232 evra. U oba slučaja, period otplate je 60 meseci.

VB Leasing podseća i da kamata za kupovinu ekološki prihvatljivih vozila iznosi 5,99%, dok kupci MINI-ja automobil mogu nabaviti uz kamatu od 4,99%.

Pravnima licima zainteresovanim za nabavku dostavnih vozila omogućeno je do njega da dođu uz minimalno učešće od 10% neto nabavne vrednosti i uz mogućnost finansiranja PDV-a od strane kompanije VB Leasing.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
automobili Sajam automobila kupovina automobila auto lizing nova vozila lizing

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana