Tekst objavljen: 25.03.2017 11:30        


Eurobank je kreirala jedinstvenu ponudu na tržištu - Kredit za obrtna sredstva sa 0% kamate i bez naknade za prevremenu otplatu kredita, kako bi pravnim licima i preduzetnicima pomogla u razvoju biznisa, proizvoda i usluga koje nude. Maksimalni iznos kredita koji se odobrava je 100.000 evra, uz rok otplate do 12 meseci, a namenjen je kako postojećim, tako i novim klijentima banke.

 Kredit za razvoj biznisa sa 0% kamate

„Kao dugogodišnji partner privrede, želeli smo da odemo korak dalje i našim klijentima pomognemo da razviju svoj biznis. Znamo koliki je izazov uložiti u obrtna sredstva i zbog toga smo kreirali ponudu koja im pruža mogućnost da odaberu kredit bez kamate i naknade za prevremenu otplatu i na taj način damo doprinos poslovanju naših klijenata“, kaže Dušan Mihailović, član IO Eurobank.

Svi zainteresovani za kredit mogu aplicirati u najbližoj ekspozituri banke. U zavisnosti od zahteva i poslovanja klijenta kreira se ponuda koja odgovara njegovim potrebama i predstavlja osnovu za stabilni razvoj biznisa. Ponuda važi do 30. juna 2017. godine.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Eurobank mikro krediti kredit za obrtna sredstva kredit sa 0% kamate

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana