Tekst objavljen: 23.09.2015 15:19        


Opportunity banka će zajedno sa još 23 mikrofinansijske institucije iz petnaest zemalja, pod vođstvom Micro Finance centra (MFC), biti deo velike, druge po redu, godišnje internacionalne kampanje “Pametno zaduživanje” (Borrow wisely campaign).

 Opportunity banka "Pametno zaduživanje"

Učešćem u kampanji, mikrofinansijska industrija, od 01. do 31. oktobra aktivno će promovisati odgovorno i transparentno kreditiranje i brigu o zaštiti klijenata od prezaduživanja. Druga, jednako važna strana zaštite klijenata, odnosi se na njihovu edukaciju kako bi se sigurno i pametno zaduživali.

Opportunity banka će tokom perioda kampanje, nastojati da velikom broju postojećih i potencijalnih kreditnih klijenata, i široj javnosti uopšte, putem edukativnih postera i brošura, skrene pažnju na sve nedoumice i pitanja čiji odgovori obezbeđuju potrebnu osnovu za pametno zaduživanje. Kojim sve informacijama pre zaduživanja je potrebno da klijent raspolaže, koliko može da se zaduži prema svojim finansijskim mogućnostima, koliko ga zaista kredit košta i da li u potpunosti razume ugovor o kreditu, samo su neka pitanja kojim će se edukativna kampanja baviti.

Ovo je još jedna u nizu kampanja kojom Opportunity banka nastavlja da demonstrira odgovorno kreditiranje, jasnu i otvorenu komunikaciju i brigu o zaštiti svojih klijenata, a principi “Pametnog zaduživanja” neizostavan su deo svakodnevnog poslovanja banke.

Edukativne materijale možete pogledati ovde http://www.obs.rs/home/edukacije/edukativni-prirucnici/



Opportunity banka (OBS) je mikrofinansijska banka koja obezbeđuje kredite i druge finansijske usluge preduzetnicima, mikro i malim preduzećima, ruralnim domaćinstvima i poljoprivrednim gazdinstvima u Republici Srbiji, kao i drugim klijentima koji imaju otežan pristup finansijskim uslugama. http://www.obs.rs/home/edukacije/edukativni-prirucnici/

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Sonja 01.10.2015 11:34

    Postovani, penzionerka sam, bila dipl.ecc, podstanar, klijent Credit agrikole banke, primam dinarsku i deo devizne penzije. Imam kredit do 72g, rata 12500,00 din....tesko zivim... ...da li vasa banka ima povoljnije uslove, iako nas penzionere niste spomenuli kao moguce klijente! Sada imam 66, 9 godina. Ocekujem odgovor, hvala, pozdrav

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kredit za preduzetnike Opportunity banka pametno zaduživanje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana