Tekst objavljen: 03.02.2017 11:59        


Aerodrom Nikola Tesla Beograd, drugi put za redom, dobitnik je priznanja "Najbolje iz Srbije 2016", u kategoriji velikih uslužnih preduzeća. Kako se navodi u saopštenju aerodroma, Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija već 12 godina organizuje akciju u okviru koje se dodeljuju priznanja najuspešnijim robnim i korporativnim brendovima.

Aerodrom dobitnik priznanja Najbolje iz Srbije

Priznanja se dodeljuju nakon javnog glasanja potrošača, stručne javnosti i poslovnih partnera za najbolje brendove.

Na svečanosti povodom dodele priznanja, koja je upriličena juče u Novom Sadu, nagradu je u ime Aerodroma Nikola Tesla primio izvršni direktor Raša Ristivojević.

On je, tom prilikom, izrazio zadvoljstvo što je Aerodrom Nikola Tesla Beograd drugi put za redom dobitnik te nagrade u oblasti velikih uslužnih preduzeća.

"Kao jedan od najuspešnijih aerodroma u ovom delu Evrope, sa rekordnim brojem putnika i izuzetnim finansijskim rezultatima, Aerodrom Nikola Tesla Beograd kvalitetom svoje usluge, stalnim uvođenjem noviteta i primenom najnovije tehnologije predstavlja jedinstveni primer najboljeg proizvoda iz Srbije", ocenio je Ristivojević.

Dokaz za to je, kako je naveo, sve veća popularnost beogradskog aerodroma među kompanijama i putnicima.

Prema njegovim rečima, u prilog tome govori činjenica da je Aerodrom Nikola Tesla u 2016. godini uslužio rekordnih više od 4,9 miliona putnika, a novim rekordima je, tvrdi, započeta i ova godina.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
dobitnik nagrade najbolje iz Srbije aerodrom nikola tesla

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana