Tekst objavljen: 05.04.2017 9:15        


Povodom Dana studenata, AIK Banka objavila je pobednike nagradnog konkursa, koji su u inbox Facebook profila AIK Banke dostavili najzanimljivije priče, snimke ili fotografije vezane za studentski život.

AIK Banka nagradila najzanimljivije studentske avanture

Pobednici konkursa Kristina Savić, Nikola Suka, Dijana Bogićević, Milica Radojičić i Anđela Smolović, nagrađeni su u Grawe ekspozituri u prisustvu predstavnika Banke. Srećni dobitnici su prilikom otvaranja tekućeg računa nagrađeni sa po 3.000 dinara.

Start paket tekući računi AIK Banke osmišljeni su posebno za mlade, sa akcentom na studente, kojima će ovaj proizvod pomoći u ostvarenju planova. Potrebno je da, u dogovoru sa svojim roditeljima, ispunite jednostavne uslove i uživate u pozajmici od 30.000 dinara.

Sve što je potrebno jeste da vaši roditelji imaju stalna mesečna primanja u AIK Banci, po osnovu radnog odnosa, penzije ili drugog redovnog mesečnog primanja. Pozajmicu možete dobiti i ukoliko ne ostvarujete mesečna primanja, uz solidarnog dužnika, odnosno člana porodice, oca ili majku, koji ispunjava već pomenuti uslov.

Maksimalan iznos pozajmice koji možete dobiti jeste 30.000 dinara, koje su vam na raspolaganju u naredna 24 meseca, a sve to uz mesečnu nadoknadu održavanja računa od samo 250 dinara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
banka aik banka studenti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana