Tekst objavljen: 03.12.2015 13:20        


Raiffeisen banka je ovogodišnji dobitnik nagrade „Banka godine u Srbiji“, koju dodeljuje ugledni britanski finansijski magazin „The Banker“. Ovo je sedmo priznanje za najbolju banku koje je ovaj poznati specijalizovani magazin – deo grupe “Financial Times“, dodelio Raiffeisen banci tokom 14 godina njenog poslovanja u Srbiji, a banka ovu vrednu nagradu dobija treću godinu zaredom.

"Banka godine u Srbiji" po izboru magazina "The Banker"

“Ponosni smo na činjenicu da je naprestižniji svetski finansijski magazin još jednom potvrdio kvalitet našeg poslovne strategije i prepoznao značaj naših poslovnih rezultata. Ovu nagradu smatramo potvrdom naše liderske pozicije na tržištu“, rekao je tim povodom Zoran Petrović, predsednik Izvršnog odbora Raiffeisen banke.

„Posebno nas raduje to što iz godine u godinu dobijamo ovu važnu nagradu, i to u ovom izazovnom ekonomskom okruženju, jer je to najbolji pokazatelj ispravnosti našeg poslovnog modela“, dodao je on, prilikom uručenja nagrade.

Nagrada za najbolju banku u Srbiji Raiffeisen banci je dodeljena na sinoćnoj svečanoj ceremoniji, održanoj u Londonu. Prilikom izbora „Banaka godine“, stručni žiri magazina „The Banker“ je kao osnovne kriterijume odlučivanja u obzir uzeo: profitabilnost banke, kvalitet kreditnog portfelja, ukupne kredite i depozite, kvalitet i raznovrsnost usluge, konkurentnost, kao i inovativnost proizvoda.

Pored ove nagrade, Raiffeisen banka je ovogodišnji dobitnik i nagrade finansijskog magazina „Euromoney“ za „Najbolju banku u Srbiji“.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nagrada najbolja banka Raiffaisen banka The Banker

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana